Cruise Control | Saab 9-3 | 2002 tot 2011 | John Gold

John Gold John Gold
John Gold Cruise Control - Saab 9-3 van 2002 tot 2011
John Gold Cruise Control - Saab 9-3 van 2002 tot 2011

John Gold inbouw cruise control voor de Saab 9-3 van 2002 tot 2011. Bestaande uit: GC90c elektronische module, T-harness en CM-3 bedieningshendel. 2 jaar garantie. Montage mogelijk!

579,00
429,00
per complete set
Verzendkosten: € 3,95
Op voorraad Binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd!
  • Officieel dealer van verschillende topmerken!
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantbeoordeling 9,1
Vraag over dit product?

Stel jouw vraag aan onze specialisten.

Omschrijving

Cruise Control | Saab 9-3 van 2002 tot 2011

Autovoordeelwinkel.nl levert voordelig een complete John Gold cruise control voor de Saab 9-3 van bouwjaar 2002 tot 2011. De set is geschikt voor de sedan, cabrio en estate uitvoeringen. Deze complete set bestaat uit een John Gold GC90c Can-Bus elektronische cruisecontrol, CM-3 stuurkolombediening, T-harness en auto specifieke montageset voor snellere montage en optimale afstelling op uw Saab 9-3 .
 

John Gold Cruise Control voor optimaal comfort in uw Saab 9-3

Rijden met een cruise control biedt u optimaal comfort. Met een druk op de knop stelt u de snelheid in en kunt u uw voet van het gaspedaal afhalen. Hierdoor kunt u ontspannen rijden en uw aandacht volledig bij het verkeer houden. Bijkomend voordeel is dat rijden met een constante snelheid brandstof bespaart. Tevens kunt u onnodige snelheidsbekeuringen voorkomen.
 

Mogelijkheden om uw cruise control te bedienen

De cruise control set voor de Saab 9-3 van bouwjaar 2002 tot 2011 wordt standaard geleverd met de CM-3 stuurkolombediening. Deze bedieningshendel wordt links op de stuurkap geplaatst, net zoals de richtingaanwijzer. Met deze bediening kunt u de cruise control aanzetten, een snelheid vastzetten, accelereren, snelheid verminderen en indien u moet afremmen weer terug plaatsen naast de laatst vastgehouden snelheid.

Tegen meerpijs kunt u ook kiezen voor bedieningshendels met zelf te programmeren voorkeurssnelheden. Met de CM-4 kunt u 2 snelheden voorprogrammeren en met de CM-5 zijn dat 3 snelheden. Handig als u veel op wegen rijdt waar de snelheid vaak wisselt.

Heeft u liever geen stuurkolombediening in uw Saab 9-3? U kunt dan kiezen voor de CM-7 dashboardbediening. Deze module plaatst u ergens op het dashboard en beschikt over dezelfde functionaliteiten als de CM-3.
 

Laat uw Cruise Control deskundig monteren in uw Saab 9-3

Alhoewel de cruise control set geleverd wordt met duidelijke montage handleiding kunt u de Cruise Control ook door Autovoordeelwinkel.nl laten monteren. Als partner van John Gold beschikken wij over alle technische kennis en hebben wij allle faciliteiten in huis om een cruise control vakkundig in uw Saab 9-3 van 2002 tot 2011 te monteren. Ook zijn wij United Installers inbouwspecialist. Als United Installers lid bieden wij levenslange garantie op onze inbouwwerkzaamheden.

Wij bieden montage aan voor een aantrekkelijk vast tarief, hierdoor weet u van te voren waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. U kunt op de montage wachten. Wij beschikken op onze locatie over een speciale wachtruimte met koffie, thee, WiFi en TV. Ook kunt u gratis gebruik maken van (elektrische) fietsen om hier in de omgeving te verkennen.
 

Afspraak plannen? Neem contact op met de klantenserivce

Onze klantenservice zit voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Wilt u een afspraak voor montage inplannen? Dit kunt u doen door de cruise control online te bestellen en een voorkeursdatum op te geven. Wilt u liever telefonisch een afspraak plannen? Dan kunt u ook onze klantenservice bellen.

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 079-5931658.

Cruise control voor uw Saab 9-3 van 2002 tot 2011 kopen of laten monteren? Autovoordeelwinkel.nl

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Neem contact op

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

Review toevoegen

Wat vind je van het artikel?

5,0