COVID-19 - Klik hier voor de pagina
0
Winkelwagen
Achterbumper beschermfolie Peugeot 207 3dr
0 Reviews | Review toevoegen

Achterbumper beschermfolie, op maat gemaakt voor uw auto. Voorkomt krassen en beschadigingen door in- en uitladen. Verkrijgbaar in transparant of zwart. Inclusief montage set.

Verzendkosten

€ 3,95 

€ 69,00
€ 59,00
Prijs per complete kit

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Achterbumper beschermfolie inclusief montage kit.


Met de achterbumper folie van autovoordeelwinkel.nl kunt u uw achterbumper eenvoudig beschermen tegen krassen en beschadigingen.De huidige (in kleur gespoten) achterbumpers zijn erg gevoelig voor beschadigingen die kunnen ontstaan met het in- en uitladen van boodschappen of het in- en uitstappen van de hond. Het uiterlijk van uw auto blijft behoudenDe achterbumper beschermfolie van autovoordeelwinkel.nl is een 6.4 mil (163 micron) dunne transparante polyurethaan folie die is voorzien van een UV-bestendige lijmlaag op acrylbasis (PSA). Hierdoor biedt de achterbumperfolie goede bescherming maar wordt het uiterlijk van de auto niet aangetast.Daarnaast wordt achterbumperfolie door ons middels een CAD programma exact op maat voor uw auto uitgesneden en is de pasvorm perfect.Complete achterbumperfolie set inclusief montage benodigdhedenDe achterbumperfolie van autovoordeelwinkel.nl wordt geleverd als complete set. Naast de achterbumperfolie ontvangt u 100ml applicatievloeistof voor het eenvoudig aanbrengen van de folie en een small hard squeegee voor de perfecte afwerking van de achterbumperfolie montage. Ook is een duidelijke handleiding bijgevoegd.Is uw achterbumper al beschadigd of wilt u zwarte folie?Heeft de bovenkant van uw achterbumper al krassen of beschadigingen dan kunt u ook kiezen voor een zwarte achterbumperfolie. Hiermee kunt u de krassen maskeren en tevens verdere beschadigingen voorkomen. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat u de zwarte achterbumperbeschermfolie mooier vindt. Maak dan de keuze voor zwart ipv. transparant.Achterbumper beschermfolie voor uw auto kopen? Autovoordeelwinkel.nl, altijd het beste voor uw auto!

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.