Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Voordelig LED dagrijverlichting bestellen

Wilt u ook LED dagrijverlichting kopen? Ga dan naar Autovoordeelwinkel.nl! Bij ons bestelt u snel en voordelig alles wat u nodig heeft voor meer comfort, gemak en veiligheid tijdens het autorijden.
 

LED dagrijverlichting: wel zo veilig

Dankzij de de energiezuinige LED dagrijverlichting bent u altijd goed zichtbaar voor het overige verkeer. Met een LED dagrijverlichtingset van Autovoordeelwinkel.nl maakt u uw huidige auto eenvoudig veiliger, maar ook stijlvoller en helemaal up-to-date.
 

Wilt u weten wat precies het verschil is tussen dagrijverlichting, normale stadsverlichting en geen verlichting? Dat kunt u goed zien in de afbeeldingen hiernaast.
 

Bestel de sets bij Autovoordeelwinkel.nl

Autovoordeelwinkel.nl levert universele en autospecifieke LED dagrijverlichting sets.

Bent u op zoek naar een universeel toepasbare dagrijverlichting dan adviseren wij u een setje van Philips. Hierbij heeft u de keuze uit de populaire en betaalbare Philips DRL9 of de luxe Philips DayLightGuide welke dankzij de automatische dimfunctie ook brandt als u de normale verlichting aan heeft.

De autospecifieke dagrijverlichting heeft een originele pasvorm en is eenvoudig te monteren. De dagrijverlichtingsunit is namelijk verwerkt in de bumpergrill.

Alle LED dagrijverlichtingsets die wij verkopen zijn voorzien van een E-keur. Dat betekent dat de LED lampen voldoen aan Europese eisen. Hierdoor is de kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd.


Philips-DRL-universeel
Philips DRL universeel

 
Autovoordeelwinkel.nl is onderdeel van:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR ZEVENHUIZEN
079-5931658

Onze andere webwinkels:

www.dakdragerwinkel.nl
www.sneeuwkettingenwinkel.nl
www.eropuitverhuur.nl
www.remenko-elektrischefietsen.nl
© 2007-2019 autovoordeelwinkel.nl
REMENKO Automotive


 
 
 
Showroom:

Openingstijden
Routebeschrijving
Onze merken
Thule Winkel
United Carshops


Inbouwstation:

United Installers
Producten
Onze Monteurs


Autovoordeelwinkel.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.