Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Bent u op zoek naar een fietsendrager voor 1 of 2 fietsen? Autovoordeelwinkel.nl levert verschillende systemen om uw fiets(en) te vervoeren:

  • Fietsdragers voor montage op dakdragers.
  • Fietsdragers voor montage op de trekhaak.
  • Fietsdragers die u aan de achterklep kunt monteren.

De trekhaak fietsdragers zijn ook geschikt voor elektrische fietsen (e-bikes). Wilt u meer dan 2 fietsen meenemen? We hebben ook fietsendragers voor 3 of 4 fietsen in het assortiment!

Bij Autovoordeelwinkel.nl bestelt u snel en voordelig fietsendragers voor 2 of 3 fietsen. In ons assortiment vindt u fietsdragers voor montage op de trekhaak of aan de achterklep, maar ook fietsendragers die op dakdragers gemonteerd kunnen worden.

Bezig met laden...
   1  2  

Wij voeren alle bekende merken fietsendragers zoals Atera, Pro User, Bosal, Hapro, Thule en Whispbar. Als officiële gecertificeerde dealer van de genoemde merken kunnen wij u deskundig adviseren, zowel telefonisch als in onze showroom.

Gaat u voor een strak en stijvol ontwerp, kies dan voor een fietsdrager van Thule of Atera, echte topmerken als het om fietsdragers gaat. Veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en design, dat is waar u Atera en Thule fietsdragers aan kunt herkennen. Als officiële dealer kunnen wij u altijd een passende fietsendrager oplossing voor 2 of 3 fietsen aanbieden.


 
Autovoordeelwinkel.nl is onderdeel van:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR ZEVENHUIZEN
079-5931658

Onze andere webwinkels:

www.dakdragerwinkel.nl
www.sneeuwkettingenwinkel.nl
www.eropuitverhuur.nl
www.remenko-elektrischefietsen.nl
© 2007-2019 autovoordeelwinkel.nl
REMENKO Automotive


 
 
 
Showroom:

Openingstijden
Routebeschrijving
Onze merken
Thule Winkel
United Carshops
 
Inbouwstation:

United Installers
Producten
Onze Monteurs


Autovoordeelwinkel.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.