0
Winkelwagen
Hapro Cronos 3.0 dakdrager | Staal 109
0 Reviews | Review toevoegen

De Hapro Cronos 3.0 109 staal is geschikt voor verschillende auto's met geïntegreerde railing. Bekijk de toepassingslijst om te kijken of deze geschikt is voor uw auto.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Binnen 1 tot 3 werkdagen aan huis geleverd!

€ 119,00
€ 105,00
Prijs per complete set

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Hapro Cronos 3.0 dakdragerset 109 staal

Bent u op zoek naar een voordelige dakdragerset van goede kwaliteit? Autovoordeelwinkel.nl levert de Hapro Cronos 3.0 109 staal voor diverse auto's met geïntegreerde railing en open dakrailing.


Eigenschappen Hapro Cronos 3.0

De Hapro Cronos 3.0 dakdragerset 109 bevat een geïntegreerd slot in de voet en een heeft een draaggewicht van 100 kg. De dakdragerset zelf heeft een gewicht van 1,9 kg. Let wel altijd op de maximale dakbelasting van uw auto om het draaggewicht voor uw auto te bepalen.
 

Montage van de Hapro Cronos 3.0 109 staal

De Cronos 3.0 is compleet voorgemonteerd, u plaatst de dakdragerset dus direct uit de doos op de dichte of open dakrailing van uw auto. Daarnaast is het montagegereedschap geïntegreerd in de voet. Dit wil zeggen dat de afdekkap van de Cronos ook gelijk het montagegereedschap is. Hierdoor zult u het gereedschap altijd bij u hebben.
 

Dakdragerstang

Deze dakdragerset is uitgevoerd met een een stalen stang. Deze heeft een zwarte coating om roestvorming etc. te voorkomen. Daarnaast heeft de stang dezelfde afmetingen als de stalen stangen van andere merken. Dit betekend dat u dus ook gerust uw accessoires van andere merken zoals Thule, Atera en Whispbar kunt monteren op de dakdragers.

Zoals de naam al zegt heeft de Hapro Cronos 3.0 109 staal een lengte van 109 cm. Heeft u een bredere dakdragerstang nodig? Dan adviseren wij u de Hapro Cronos 3.0 125 aluminium.
 

Toepassingslijst Hapro Cronos 109 op uw auto

Onder het tabblad bijlagen op deze productpagina vind u de toepassingslijst van de Hapro Cronos 3.0. Hier kunt u bekijken of de Cronos dakdragerset geschikt is voor uw auto en of u de 109 of 125 nodig heeft.

Op Autovoordeelwinkel.nl bestelt u eenvoudig en snel de Hapro Dakdragers naar keuze. Op de Hapro Cronos 3.0 109 staal - dakdragerset heeft u een garantie van 5 jaar.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.