Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Hapro Rider dakkoffers: Comfort en veel ruimte gecombineerd.Met een Hapro Rider doet u geen concessies. Deze dakkoffer is de opvolger van de Hapro Probox. Er is zorgvuldig aandacht besteed aan een vernieuwend design, de betrouwbaarheid, de veiligheid en het gebruiksgemak. Dankzij de extra ruimte en de moderne materialen van de Rider gaat u met nog meer plezier op reis. Deze dakkoffer is een waardevolle investering in comfortabel en veilig reizen met voldoende ruimte voor al uw extra bagage. Elk jaar en elke reis opnieuw.

Als het op veiligheid aankomt, neemt Hapro geen enkel risico. De Hapro Rider is getest onder de zwaarste omstandigheden, veel zwaarder dan u op de weg zult tegenkomen. De Rider heeft alle TÜV-tests, citycrash-tests, stabiliteitstests en tril-, water- en windtunneltests glansrijk doorstaan. Hapro garandeert dan ook een hoog veiligheidsniveau. U krijgt maar liefst 3 jaar garantie op een Hapro Rider.
Bezig met laden...

 
Autovoordeelwinkel.nl is onderdeel van:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR ZEVENHUIZEN
079-5931658

Onze andere webwinkels:

www.dakdragerwinkel.nl
www.sneeuwkettingenwinkel.nl
www.eropuitverhuur.nl
www.remenko-elektrischefietsen.nl
© 2007-2018 autovoordeelwinkel.nl
REMENKO Automotive


 
 
 
Showroom:

Openingstijden
Routebeschrijving
Onze merken
Thule Winkel
United Carshops
 
Inbouwstation:

United Installers
Producten
Onze Monteurs


Autovoordeelwinkel.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.