Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Philips DRL LED Dagrijverlichting: Maximaal zicht voor maximale veiligheid!

Met een Philips DRL (Daytime Running Light) set, of te wel dagrijverlichtingset, kunt u uw auto eenvoudig voorzien van dagrijverlichting. Het sterke helderwitte licht van de LED Daytime Lights wordt door voetgangers en tegemoetkomend verkeer het beste waargenomen. Philips heeft 3 verschillende dagrijverlichtingsets: Philips LED DRL4, Philips LED DRL9 en Philips LED DayLight Guide. Dus ook voor uw auto is er een geschikte dagrijverlichting set leverbaar.

AKTIE:  MONTAGE VAN PHILIPS DRL NU VOOR SLECHTS 75 EURO!
 
Bezig met laden...

Philips, al 100 jaar de specialist in auto verlichting

Philips is de verlichtingsspecialist en leider in automotive high power LED technologie. Philips LED Daytime kent dezelfde kwaliteit als de af fabriek gemonteerde dagrijverlichting, is energiezuinig en gaat een autoleven lang mee. Alle DRL setjes van Philips zijn dan ook voorzien van ECE-certificering en officiëel toegestaan op de openbare weg. Kies daarom voor autovoordeelwinkel.nl en een LED dagrijverlichtingset van Philips. 
 

Wat andere mensen zochten:

Philips dagrijverlichting, Philips DRL, DRL4, Dagrijverlichting met dimfunctie, Philips LED auto verlichting kopen, Philips DRL9, Philips DRL 9, Philips DayLight Guide, universele dagrijverlichting.


 
Autovoordeelwinkel.nl is onderdeel van:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR ZEVENHUIZEN
079-5931658

Onze andere webwinkels:

www.dakdragerwinkel.nl
www.sneeuwkettingenwinkel.nl
www.eropuitverhuur.nl
www.remenko-elektrischefietsen.nl
© 2007-2019 autovoordeelwinkel.nl
REMENKO Automotive


 
 
 
Showroom:

Openingstijden
Routebeschrijving
Onze merken
Thule Winkel
United Carshops
 
Inbouwstation:

United Installers
Producten
Onze Monteurs


Autovoordeelwinkel.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.