Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Zonder zorgen online kopen bij Autovoordeelwinkel.nl

Foto
Bij Autovoordeelwinkel.nl kunt u veilig, vertrouwd en zonder zorgen online uw aankopen doen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent. Daarom bieden wij u onze unieke 100% tevredenheidsgarantie.

Herroepingsrecht

U heeft wettelijk het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending naar Autovoordeelwinkel.nl zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Autovoordeelwinkel.nl geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u via retouren@remenko.nl uw retour aanmelden. Stuur ook het modelformulier mee. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

30 dagen bedenktijd bij Autovoordeelwinkel.nl

Bij Autovoordeelwinkel.nl kunt u zelfs 30 dagen nadenken over uw online aankoop. Zo heeft u uitgebreid de tijd om te beoordelen of het product volledig aan uw wensen voldoet. Echter vindt er bij retouraanmelding tussen de 15e en 30e dag na ontvangst geen creditering plaats maar zal er een tegoedbon worden verstrekt ter waarde van het orderbedrag. Deze tegoedbon is te besteden bij REMENKO Automotive of een van de webwinkels van REMENKO Automotive. De tegoedbon heeft een onbeperkte geldigheidsduur.


 
 
Autovoordeelwinkel.nl is onderdeel van:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR ZEVENHUIZEN
079-5931658

Onze andere webwinkels:

www.dakdragerwinkel.nl
www.sneeuwkettingenwinkel.nl
www.eropuitverhuur.nl
www.remenko-elektrischefietsen.nl
© 2007-2019 autovoordeelwinkel.nl
REMENKO Automotive


 
 
 
Showroom:

Openingstijden
Routebeschrijving
Onze merken
Thule Winkel
United Carshops
 
Inbouwstation:

United Installers
Producten
Onze Monteurs


Autovoordeelwinkel.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.