Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Pewag Sneeuwkettingen | König (Thule) Sneeuwkettingen | RUD Sneeuwkettingen

Gebruik onze sneeuwkettingenzoeker voor een selectie op bandenmaat

Met behulp van onze sneeuwkettingenzoeker kunt u aan de hand van de bandenmaat van uw auto een selectie krijgen welke sneeuwkettingen geschikt zijn voor die bandenmaat. Ook kunt u filteren op personenauto of SUV/4x4 en het merk.

U vindt de sneeuwkettingenzoeker linksboven.Sneeuwkettingen kopen? Kies voor kwaliteit, kies voor Pewag, Maggi, RUD of König.

Als u sneeuwkettingen nodig heeft zijn de weersomstandigheden dusdanig dat de situatie op de weg vraagt om veiligheid. U wilt dan kunnen vertrouwen op de sneeuwkettingen. Autovoordeelwinkel.nl adviseert dan ook sneeuwkettingen van König (Thule), Maggi, Pewag of RUD. Deze merken staan al jarenlang bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Ook in vergelijkingstesten komen deze merken als beste uit de bus, zo ook bij de ANWB sneeuwkettingentest.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, bij autovoordeelwinkel.nl al vanaf 44,95 euro!

Goede sneeuwkettingen voor 44,95 euro? Het kan bij autovoordeelwinkel.nl. Wij bieden u de KönigZIP, de budgetlijn van het topmerk König. Ook van Pewag kunnen wij u een aantrekkelijk geprijsde ketting bieden, de Nordic Star. RUD heeft als instapmodel de Top10. 

Geen ruimte aan de binnenzijde van de wielkast? Kies dan loopvlakkettingen.

Tegenwoordig worden de wielen steeds breder en groter terwijl de ruimte aan de binnenzijde van de wielkast steeds beperkter wordt. Het monteren van een sneeuwketting wordt dan een lastige klus. Het kan zelfs zo zijn dat het gebruik van een sneeuwketting schade kan veroorzaken. De ruimte is dan dusdanig krap dat een sneeuwketting de veerpoot en of remleiding kan raken. Het gebruik van een loopvlakketting biedt dan de oplossing. Deze speciale sneeuwketting wordt namelijk van buitenaf gemonteerd en neemt alleen ruimte in beslag op het loopvlak. Hierdoor kunt u een loopvlakketting altijd veilig gebruiken, ongeacht het type auto. Een fijn gevoel om met een gerust hart de weg in de sneeuw te kunnen vervolgen met deze kettingen. Een ander voordeel is dat de montage van een loopvlakketting erg eenvoudig is. Geen gedoe aan de binnenzijde van de wielkast maar eenvoudige (automatische) montage van buitenaf.

Sneeuwkettingen koopt u bij de specialist, Sneeuwkettingen koopt u bij autovoordeelwinkel.nl!


 
Autovoordeelwinkel.nl is onderdeel van:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR ZEVENHUIZEN
079-5931658

Onze andere webwinkels:

www.dakdragerwinkel.nl
www.sneeuwkettingenwinkel.nl
www.eropuitverhuur.nl
www.remenko-elektrischefietsen.nl
© 2007-2018 autovoordeelwinkel.nl
REMENKO Automotive


 
 
 
Showroom:

Openingstijden
Routebeschrijving
Onze merken
Thule Winkel
United Carshops
 
Inbouwstation:

United Installers
Producten
Onze Monteurs


Autovoordeelwinkel.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.