0
Winkelwagen
Thule kitset 1871
Thule kitset 1564 | Volkswagen Polo 5-deurs van 2009 tot 2017 | Glad dak
0 Reviews | Review toevoegen

Thule 1564 montage kitset. Geschikt voor een Volkswagen Polo 5-deurs van bouwjaar 2009 tot 2017. 5 jaar garantie.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 16:00u besteld, is volgende dag in huis!

€ 46,00
€ 41,95
Prijs per set van 4 kits

Voorraad :

Thule kitset 1564 | Volkswagen Polo 5-deurs van 2009 tot 2017 | Glad (normaal) dak

Een Thule kitset is het auto specifieke deel van de Thule dakdragerset en is de verbinding tussen de auto en de voetenset van de dakdragers. Kit 1564 bestaat uit 4 rubberen pads die op het dak steunen en 4 klepels die om de dakrand klemmen. De klepels van de kitset zijn voorzien van een speciale coating zodat alle contactdelen met zijn beschermd ter voorkoming van beschadigingen aan het dak van uw Volkswagen Polo 5-deurs.

Thule kitset 1564 wordt gemonteerd op het normale (gladde) dak van een Volkswagen Polo 5-deurs van bouwjaar 2009 tot 2017. U bevestigt de kitset aan de onderzijde van de Thule Rapid System 754 voetenset. De dakdragerstangen worden aan de bovenzijde van deze voetenset bevestigd.


Montage van Thule kitset 1564

Voor de montage van de dakdragers op uw 5-deurs Polo gebruikt u altijd de handleiding uit de verpakking van de kitset. Zowel de klepels als de rubberpads zijn voorzien van een getal. Aan de hand van dit getal kunt u bepalen op welke positie deze gemonteerd moeten worden. U klemt de klepels in de Thule 754 voetenset en de rubberen pads drukt u vast aan de onderzijde van de voeten. Met de bijgeleverde stickers geeft u aan welke positie de voet heeft. FL = Front Left (linksvoor) etc.. 

In de handleiding wordt ook aangegeven op welke positie de voeten in de stang komen te staan. De SquareBars zijn voorzien van een maattabel op de onderzijde en bij de WingBar schuift u een maatstrip in de WingBar. De voeten schuift u vanaf de zijkant in de dakdragerstangen en u zet de voeten met een hevel vast op de aangegeven maat. Nu staan de voeten op de juiste afstelling in de stangen voor correcte montage op uw VW Polo. 


Thule Rapid System 754 voetenset bijbestellen

Kitset 1564 moet worden gemonteerd in Thule Rapid System 754, de voetenset voor auto's met glad (normaal) dak. Heeft u deze nog niet? Bestelt u hem dan direct mee. Bent u nog in het bezit van een Thule Rapid System 750 voetenset? Dan kunt u deze ook gebruiken voor de montage van de kitset, mits u de stalen stangen gebruikt. 


Thule dakdragerstangen bijbestellen

Als u al Thule dakdragerstangen in uw bezit heeft, let dan altijd op de lengte van uw dakdragerstangen. De Volkswagen Polo 5-deurs van 2009 tot 2017 heeft namelijk dakdragerstangen nodig met een lengte van 127 cm.

Heeft u al wel de juiste stalen stangen, maar wilt u uw set upgraden naar de huidge standaard? Kies dan voor de Thule WingBar. De vorm van de Thule WingBar is (zoals de naam al zegt) afgeleid van een vliegtuigvleugel. Hierdoor produceert de Thule WingBar een stuk minder windgeruis dan de Thule SquareBar (standaard staal). De WingBar is beschikbaar in 2 kleuren, De standaard WingBar uitgevoerd in een aluminium kleur en de Thule WingBar Black.

Wilt u grote en zware ladingen vervoeren op uw Volkswagen Polo 5-deurs van 2009 tot 2017? Dan kunt u ook de Thule SlideBar 892 bijbestellen. De SlideBar is uitschuifbaar naar de zijkant van de auto. Hierdoor hoeft u de lading dus niet bovenop uw Polo te tillen.

Thule Partner Autovoordeelwinkel.nl levert de Thule 1564 uit voorraad.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.