Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Thule kitset 3175
Thule kitset 3175 | Opel Combo vanaf 2018 | Vaste bevestigingspunten
Reviews | Review toevoegen

Thule 3175 montage kitset. Geschikt voor de Opel Combo vanaf bouwjaar 2018 met vaste bevestigingspunten op het dak.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag in huis.

€ 43,95
€ 39,95
Prijs per set van 4 kits

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Thule kitset 3175 | Opel Combo vanaf bouwjaar 2018 | Fixpoint

Thule kitset 3175, een op maat gemaakte bevestigingskit voor de Opel Combo vanaf 2018 met vaste bevestigingspunten. Een Thule kitset is het auto specifieke deel van de Thule dakdragerset en is de verbinding tussen de auto en de voetenset van de dakdragers.

Thule kitset 3175 wordt gemonteerd op de vaste bevestigingspunten (fixpoints) op het dak van een Opel Combo vanaf bouwjaar 2018. U bevestigt de kitset aan de onderzijde van de Thule Rapid System 753 voetenset. De dakdragerstangen worden aan de bovenzijde van deze voetenset bevestigd.

Thule Rapid System 753 voetenset bijbestellen

Thule kitsets uit de 3000-serie zijn speciaal ontwikkeld voor de Thule Rapid System 753 voetenset. Zo ook kitset 3175. Heeft u de Thule 753 nog niet, dan kunt u deze eenvoudig met het product meebestellen

Thule dakdragerstangen bijbestellen

Heeft u nog Thule dragerstangen in uw bezit, wellicht kunt u deze dan hergebruiken. Controleer wel of de dakdragerstangen de juiste lengte hebben. De Combo heeft namelijk dakdragerstangen nodig met een lengte van 135 cm. Ook moet er aan de buitenkanten van de onderzijde een geul zitten waar u de voeten kunt inschuiven.

Heeft u al wel de juiste stalen stangen, maar wilt u meer uitstraling en comfort? Dan kunt u uw set upgraden met Thule WingBars. De WingBar is gebaseerd op vliegtuigtechnologie voor het minimaliseren van windgeruis en brandstofverbruik. Naast deze uitstekende aerodynamische eigenschappen zorgt de mooi gebogen vorm (vliegtuigvleugel) voor een chique uitstraling.

Thule levert de ‘standaard’ WingBar en de WingBar Evo. Het grote verschil tussen de WingBar en WingBar Evo is de strip in het T-profiel. De ‘standaard’ Wingbar heeft een strip uit een geheel, bij de WingBar Evo bestaat de strip uit 2 gedeeltes. Als u geen gebruik maakt van het T-profiel, zoals bij montage van een dakkoffer, dan maakt het niet uit of de strip uit een geheel bestaat. Indien u wel gebruik maakt van het T-profiel om accessoires te monteren, zoals een fietsendrager of skidrager, dan maakt dit wel verschil. Het is namelijk een stuk eenvoudiger als u de T-stukken zo in het T-profiel kunt schuiven zonder de strip te hoeven demonteren. In dat geval adviseren wij dan ook de WingBar Evo.

Zowel de WingBar als de WingBar Evo is verkrijgbaar in 2 kleuren, namelijk aluminium en zwart. Ook de zwarte WingBar (WingBar Black) is van aluminium, alleen is deze zwart gespoten.

Ook kunt u kiezen voor de Thule WingBar Edge 9593 dakdragerstangen. Hierbij heeft u niet de Thule 753 voetenset nodig. De dakdragervoeten zijn namelijk bij de WingBar Edge geïntegreerd in de stangen. Ook bij de Thule WingBar Edge heeft u de mogelijkheid om voor de aluminium kleurige stangen of de zwarte stangen te gaan.

Thule Partner Autovoordeelwinkel.nl, levert Thule kitset 3175 uit eigen voorraad.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Deze review zal worden gecontroleerd en zodra goedgekeurd zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
Autovoordeelwinkel.nl is onderdeel van:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR ZEVENHUIZEN
079-5931658

Onze andere webwinkels:

www.dakdragerwinkel.nl
www.sneeuwkettingenwinkel.nl
www.eropuitverhuur.nl
www.remenko-elektrischefietsen.nl
© 2007-2019 autovoordeelwinkel.nl
REMENKO Automotive


 
 
 
Showroom:

Openingstijden
Routebeschrijving
Onze merken
Thule Winkel
United Carshops
 
Inbouwstation:

United Installers
Producten
Onze Monteurs


Autovoordeelwinkel.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.