0
Winkelwagen
Thule kitset 6016
Thule kitset 6016 | Mitsubishi Outlander (PHEV) vanaf 2012 | Geïntegreerde railing
0 Reviews | Review toevoegen

Thule 6016 montage kitset. Geschikt voor de Mitsubishi Outlander (PHEV) vanaf bouwjaar 2012 met geïntegreerde railing. 75 kg laadvermogen, 5 jaar garantie.

Verzendkosten

€ 3,95 

€ 48,00
€ 41,95
Prijs per set van 4

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Thule kitset 6016 | Mitsubishi Outlander (PHEV) vanaf 2012 | Geïntegreerde (dichte) railing

Thule kitset 6016, een op maat gemaakte bevestigingskit voor de Mitsubishi Outlander (PHEV) vanaf bouwjaar 2012. Een Thule kitset is het auto specifieke deel van de Thule dakdragerset en is de verbinding tussen de auto en de voetenset van de dakdragers. Kit 6016 bestaat uit 4 ‘klemmen’ die op de geïntegreerde railing van uw Outlander of Outlander PHEV klemmen. De klepels van de kit zijn voorzien van een speciale coating zodat alle contactdelen met zijn beschermd ter voorkoming van beschadigingen aan de railing van uw Mitsubishi.

Thule kitset 6016 wordt gemonteerd op geïntegreerde railing van uw Outlander. U bevestigt de kitset aan de onderzijde van de compleet nieuwe Thule Evo Flush Rail 7106 voetenset. De dakdragerstangen worden aan de bovenzijde van deze voetenset bevestigd.
 

Montage van Thule kitset 6016

In de verpakking van de kitset 6016 vindt u een duidelijke gebruiks / montage handleiding. Neem deze handleiding aandachtig door zodat u de dakdragers eenvoudig en snel op de juiste manier kunt monteren.

U begint met de montage van de klem voor de binnenzijde van de railing. Daarna drukt u de rubberen voet onder de 7106 voetenset. Als laatste plaatst u de voorste klem, samen met de montagebout. Deze handelingen volgt u voor alle 4 de voeten.

Voor de montage van de dakdragerset, zet u de dakdragers op de auto en draait u deze om en om aan. Dit betekent dat u de eerst een kant voor 50% aandraaid, daarna de andere 100% en dan werom de eerste totdat deze ook voor 100% is aangedraaid. Door de 4nm montagesleutel hoort u een ‘klik’ wanneer deze strak genoeg is aangedraaid.
 

Thule Evo Flush Rail 7106 voetenset bijbestellen

Thule kitsets uit de 6000-serie zijn speciaal ontwikkeld voor de nieuwe Thule Evo Clamp 7106 voetenset. Zo ook kitset 6016. Helaas past kit 6016 niet op het Thule Rapid System XT Low 753. (voorganger van de Evo Flush Rail 7106). Bestel daarom gelijk de Thule Evo Flush Rail 7106 voetenset mee als u deze nog niet heeft.
 

Thule dakdragerstangen bijbestellen

Heeft u nog Thule dragerstangen in uw bezit, wellicht kunt u deze dan hergebruiken. Controleer wel of de dakdragerstangen de juiste lengte hebben. De Mitsubishi Outlander en Outlander PHEV hebben namelijk dakdragerstangen nodig met een lengte van 127 cm. Heeft u al wel de juiste stalen stangen, maar wilt u meer uitstraling en comfort? Dan kunt u uw set upgraden met Thule Evo WingBars.

De WingBar Evo is gebaseerd op vliegtuigtechnologie voor het minimaliseren van windgeruis en brandstofverbruik. Naast deze uitstekende aerodynamische eigenschappen zorgt de mooi gebogen vorm (vliegtuigvleugel) voor een chique uitstraling. De Thule WingBar Evo beschikt over een T-profiel aan de bovenzijde van de stang. Dit profiel wordt afgesloten door een rubberen strip die uit 2 gedeeltes bestaat. Indien u gebruik maakt van het T-profiel om accessoires te monteren, zoals een fietsendrager, skidrager of watersportdrager, dan kunt u de T-stukken voor de montage, simpelweg in het profiel schuiven.

De WingBar Evo is verkrijgbaar in 2 kleuren, namelijk aluminium en zwart. Ook de zwarte WingBar (WingBar Black) is van aluminium, alleen is deze zwart gespoten.
 

Thule kitset 6016 is geschikt voor:

  • Mitsubishi Outlander vanaf bouwjaar 2012 met geïntegreerde railing
  • Mitsubishi Outlander PHEV vanaf bouwjaar 2013 met geïntegreerde railing

Thule Partner Autovoordeelwinkel.nl, levert Thule kitset 6016 uit voorraad

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.