Cruise Control sets

Cruise control sets zijn ontzettend handige systemen om in je auto te hebben. Wil jij ook graag zo'n systeem in je auto? Dan zit je hier goed, want in het assortiment van Autovoordeelwinkel.nl vind je een grote verzameling cruise control sets die per automodel verkrijgbaar zijn. Bekijk ons aanbod cruise control sets! 


 

Waarom kiezen voor een cruise control set?

  Cruise control sets worden al sinds halverwege de vorige eeuw gebruikt. In de eerste instantie waren ze vooral in de Verenigde Staten populair, maar ook in Europa heeft dit systeem inmiddels voet aan de grond gekregen. En dat is niet gek als je je bedenkt dat er aan het gebruik ervan een aantal mooie voordelen zitten:

Cruise control sets zorgen ervoor dat je auto een constante snelheid aanhoudt zonder dat je het gaspedaal ingedrukt hoeft te houden. Als je op een lange snelweg de hele tijd op dezelfde snelheid wil rijden, is het veel ontspannender om dit te doen zonder de hele tijd je voet te hoeven gebruiken.

Als je een constante snelheid aanhoudt, verbruik je minder brandstof. Met een cruise control set in uw auto rij je dus zuiniger, wat goed is voor het milieu en je ook nog eens kosten bespaart.

De gewenste snelheid kun je van tevoren op je cruise control set instellen. Als je weet dat je over een 100 km/u-weg gaat rijden, kun je deze snelheid instellen en zo nooit te hard gaan. Dit zorgt voor extra veiligheid en tegelijkertijd voorkom je vervelende boetes voor hardrijden.

Er zijn dan ook genoeg redenen waarom een cruise control set een aanwinst is voor je auto. 

Ons assortiment cruise control sets

Ons aanbod bestaat uit cruise control sets voor specifieke automodellen. Het voordeel hiervan is dat alles is geoptimaliseerd voor dat model. Hierdoor hoef je nooit bang te zijn dat je nieuwe cruise control set niet werkt in jouw auto.

In ons assortiment hebben we modelspecifieke cruise control sets voor tientallen merken.Het gaat dan zowel om de meest bekende en populaire merken als om minder bekende merken. De kans dat er een specifieke cruise control set voor jouw auto tussen zit is dan ook groot. 

Inbouwen door Autovoordeelwinkel.nl

Je kunt ervoor kiezen om je nieuwe cruise control set zelf in je auto te monteren, maar bij Autovoordeelwinkel kunnen wij ook voor jou de cruise control inbouwen in je auto. Bij onze showroom in Zevenhuizen kunnen we je deze service aanbieden. We kunnen dit voor je doen terwijl je wacht, zodat je je auto ook meteen weer mee kunt nemen. Zo kun je snel profiteren van de voordelen van je nieuwe cruise control set. 

Cruise control set kopen?

Heb je in ons assortiment de ideale cruise control set gevonden voor jouw auto? Bestel deze dan op Autovoordeelwinkel.nl en profiteer van een snelle levering. Als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, sturen we het nog dezelfde dag op. Ook kunt je je bestelling ophalen in onze winkel in Zevenhuizen. Hier kun je ons assortiment in het echt bekijken en we staan er altijd voor je klaar om je te voorzien van advies of meer informatie. Kom langs of bestel je nieuwe cruise control set op Autovoordeelwinkel.nl!