COVID-19 - Online 24/7 open | Click & Collect | Showroom Open! - Klik hier voor de pagina
0
Winkelwagen

Cruise Control 

Verschillende onderdelen

Een cruise control bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Zo vindt u een bediening, besturingsmodule, kabels en een elektische servo. Bij Autovoordeelwinkel.nl zorgen wij altijd dat u de benodigde onderdelen als complete set geleverd krijgt. U heeft hierbij wel keuze tussen verschillende bedieningen.
 

Voordelen van een cruise control

Gun uzelf het gemak en comfort van een cruise control. Rijden met een constante snelheid is ontspannend, bespaart brandstof en is dus beter voor het milieu. Bovendien voorkomt u, indien u de juiste snelheid instelt, onnodige bekeuringen. De cruisecontrol fungeert namelijk ook als speedlimiter.
 

Cruise control inbouwen of kopen

Bij Autovoordeelwinkel.nl kunt u zowel een complete cruise control laten inbouwen als kopen. Op onze pagina met complete sets vindt u een overzicht van alle auto's waar een cruise control voor geschikt is. Hier kunt u eenvoudig op basis van uw automerk, automodel en bouwjaar de geschikte cruise control voor uw auto vinden.

Voor het inbouwen van de cruise control hebben wij op dit moment een speciale actie. Heeft de auto een elektronisch gaspedaal en is hier een complete set voor leverbaar? Wij monteren de cruise control dan voor de all-in prijs van € 495,-. Dit is een vast tarief en dus zullen hier verder geen kosten meer bij komen. 

Cruise control | Autovoordeelwinkel.nl