Foto

Zomerperiode


Autovoordeelwinkel.nl kent geen zomersluiting en staat dus gedurende de gehele zomerperiode voor u klaar.

Op vakantie met de auto in trek

Autovakanties zijn populair en hiermee ook de producten die wij verkopen. Wij hebben hierop ingekocht en op dit moment kunnen wij nagenoeg alles uit eigen voorraad leveren. Onze voorraad wordt dagelijks aangevuld met nieuwe leveringen vanuit onze leveranciers. Bij mogelijke backorder situaties zou het zo kunnen zijn dat bepaalde artikelen tijdelijk niet beschikbaar zijn. De beschikbaarheid van onze producten wordt zo goed mogelijk bijgehouden. Check dan ook de voorraad status bij het product.


Standaard verzending via PostNL

Producten die voor 16.00u besteld en op voorraad zijn worden vaak dezelfde dag verzonden. Als uw bestelling verzonden is ontvangt u een mail met Track & Trace code zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij versturen onze standaard pakketten via PostNL. PostNL heeft het ook druk. Normaliter worden pakketten na verzending de volgende dag bezorgd. Door de drukte bij PostNL wordt dit niet altijd gehaald.


Bezorging grote pakketten via Koerier

Grote pakketten zoals dakkoffers, trekhaakboxen etc versturen wij per koerier. Hiervoor houden wij een levertermijn aan van 2 tot 4 werkdagen.

Bereid u goed voor

Een goede voorbereiding is het halve werk. Laat het niet op het laatste moment aankomen maar bestel tijdig. Dan weet u zeker dat u uw bestelde artikelen op tijd in huis heeft. Heeft u dakdragers besteld? Monteer deze dan een aantal dagen voordat u op vakantie gaat. U weet dan zeker dat u de juiste dakdragers in huis heeft en op de dag van vertrek kunt u direct de dakkoffer plaatsen en inladen. Zo gaat u zonder stress en met een gerust hart op vakantie.

Wij wensen u een fantastische vakantie toe.

Het Team van Autovoordeelwinkel.nl
 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autovoordeelwinkel.nl levert het grootste deel van haar assortiment uit eigen voorraad. Dit betekent dan ook dat voor veel van onze artikelen geldt: op werkdagen voor 16.00u besteld, vaak de volgende dag in huis! Hierbij zijn wij uiteraard wel afhankelijk van de dienstverlening van PostNL.

Wij hebben rechtstreekse contacten met fabrikanten en Nederlandse importeurs. Wij krijgen dagelijks nieuwe artikelen geleverd. Mocht het onverhoopt zo zijn dat het door u bestelde artikel niet in ons eigen magazijn voorradig is dan kunnen wij u doorgaans snel (in 90% binnen 3 werkdagen) leveren.

Uiteraard staat onze klantenservice voor u klaar om vragen, voorraad statussen en dergelijke te beantwoorden. U kunt ons bereiken op tel.nr. 079-5931658.