Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto | ÔéČ5,- Korting met de code:4SZXW6KW op bestellingen boven de ÔéČ70,-
0
Winkelwagen

Trekhaakkoffers

Op zoek naar een trekhaakkoffer? Bestel eenvoudig een trekhaakkoffer bij Autovoordeelwinkel.nl en creëer extra bagageruimte!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Een trekhaakkoffer, ook bekend als koffer op trekhaak of bagagebox trekhaak, is een bagagebox die op de trekhaak van een voertuig kan worden gemonteerd. Deze trekhaakkoffers zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, en zijn perfect om extra bagage of uitrusting te vervoeren tijdens lange autoritten of vakanties.

Thule trekhaakkoffers

Een populair merk trekhaakkoffer is Thule. Hun trekhaakkoffers staan bekend om hun duurzaamheid en hoogwaardige constructie. Thule trekhaakkoffers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten om aan de behoeften van elke reiziger te voldoen.

In het assortiment van Autovoordeelwinkel.nl vind je de: Thule Arcos M, Thule Arcos L en de Thule Onto.

Het installeren van een koffer trekhaak of trekhaak bagagebox op jouw voertuig is een eenvoudig en kan slechts in een paar minuten worden gedaan. De meeste trekhaakboxen van Thule worden geleverd met alle benodigde montage materialen en instructies voor een eenvoudige installatie. Met uitzondering van de Thule Arcos, deze bestaat uit een los platform en losse koffer.

Als je op zoek bent naar een trekhaakkoffer is het belangrijk om de juiste maat en type te kiezen die past bij jouw wensen. Houd bij jouw keuze rekening met factoren als het maximale draagvermogen van jouw trekhaak, de hoeveelheid bagage die je vervoert en jouw budget.

Kortom, een trekhaakkoffer is een perfecte aanvulling op elk voertuig voor wie extra ruimte nodig heeft voor bagage of uitrusting. Of je nu een lange roadtrip gaat maken of gewoon wat extra opbergruimte nodig hebt, een trekhaakkoffer kan een nuttige en handige oplossing zijn. Bekijk Thule trekhaakkoffers om te kijken welke koffer past bij jouw wensen.

Twee andere populaire merken trekhaakboxen zijn de Spinder BX1 en TowBox. Deze trekhaakkoffers staan bekend om hun hoogwaardige constructie en unieke eigenschappen.

Spinder trekhaakkoffers

De Spinder BX1 is een veelzijdige en duurzame trekhaakbox die voor verschillende toepassingen kan worden gebruikt. Hij heeft een grote capaciteit van maximaal 550 liter en kan tot 40 kg gewicht dragen. De Spinder BX1 heeft ook een unieke functie, hij is namelijk opvouwbaar. Dit kan omdat de zijwanden van zacht materiaal zijn gemaakt en de bovenkant en onderkant van hard materiaal. Het inklappen kan dus snel en eenvoudig en heeft als bijkomend voordeel dat de box niet veel ruimte in beslag neemt als je hem niet gebruikt.

TowBox trekhaakkoffers

De TowBox is een ander type trekhaakbox die ontworpen is om op de trekhaak te plaatsen. Hij heeft een laag profiel en een gestroomlijnd ontwerp waardoor hij aerodynamisch is en gemakkelijk te gebruiken is. De TowBox is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, zoals de TowBox V1, TowBox V2 en TowBox V3. Houdt altijd rekening met het maximale draagvermogen van de TowBox, dit varieert per type box.

Zowel de Spinder BX1 als de TowBox zijn geweldige opties voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en duurzame trekhaakbox. Ze zijn beide ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en bieden een veilige en handige manier om je bagage of uitrusting op reis te vervoeren.

Trekhaakkoffer kopen? Bestel makkelijk online of kom langs in onze showroom! Autovoordeelwinkel.nl