Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto
0
Winkelwagen

Hapro - Dakkoffers, fietsendragers en dakdragers

VDL Hapro bv is opgericht in 1982 en gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. VDL Hapro bv legt zich toe op de productie van autodakkoffers, fietsendragers en dakdragers. De producten volgens de hoogste eisen op het gebied van technologie en design vervaardigd. Door jaren van innovatie en productontwikkeling is VDL Hapro bv uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op de internationale autoaccessoire-markt.


Weergave:
  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Hapro verkooppunt

Autovoordeelwinkel.nl is officieel verkooppunt van alle Hapro 'Travel' productgroepen. In onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland) kunt u de verschillende dakkoffer modellen, fietsendragers en dakdragers bekijken. Hapro biedt op alle travel onderdelen maar liefst 5 jaar garantie.
 

Dakkoffers

De dakkoffers van Hapro blinken uit in kwaliteit, vormgeving, degelijkheid, veiligheid en gebruiksgemak. VDL Hapro maakt gebruik van het materiaal ABS/PMMA. Daarbij zijn de Hapro dakkoffers gekenmerkt door het grote keuze tussen kleuren (Zilvergrijs, Antraciet, Hoogglans zwart, Hoogglans wit en Glans Titanium) en ruime keuze tussen modellen.
 

Trekhaak fietsendragers

Met de doordachte Hapro Atlas fietsendragers heeft u een zorgenloze reis naar uw vakantiebestemming. Kenmerkend is de stang met frameklemmen die tussen de 1e en 2e wielgoot geplaatst is. Hierdoor heeft u een stevige basis voor uw fietsen en heeft u geen last van de verschillende fietsposities. Alle Hapro Atlas fietsendragers worden geleverd als standaard fietsendrager en fietsendrager voor elektrische fietsen.
 

Cronos Dakdragers

De Hapro Cronos dakdrager is de solide basis voor bevestiging van een dakkoffer op uw auto. Deze dakdragers zijn geschikt voor auto's met verschillende dakrailingen en zijn verkrijgbaar in zowel een stalen als aluminium uitvoering. De rubberprofielen beschermen de dakrailingen tegen beschadiging. Snelle, eenvoudige en handige montage (mede dankzij het gereedschap dat geïntegreerd is in de drager). Goed geborgd, tegen diefstal beveiligd en City-Crash getest is de Hapro Cronos dakdrager inclusief 5 jaar garantie de optimale dakdrager voor uw gemak.

Hapro producten koopt u bij Autovoordeelwinkel.nl