Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto - Bezoek ook onze showroom
0
Winkelwagen

Sneeuwkettingen kopen?

Gebruik onze sneeuwkettingenzoeker voor een selectie op bandenmaat.

Vul uw bandenmaat in de zoekbalk aan de bovenzijde van de pagina. Dit doet u als volgt: Breedte/Hoogte-Velgmaat (bijvoorbeeld: 205/55-17) en u ziet alle geschikte sneeuwkettingen voor uw bandenmaat.Met behulp van onze sneeuwkettingenzoeker kunt u aan de hand van de bandenmaat van uw auto een selectie krijgen welke sneeuwkettingen geschikt zijn voor die bandenmaat. Vul uw bandenmaat in de zoekbalk aan de bovenzijde van de pagina. Dit doet u als volgt: Breedte/Hoogte-Velgmaat (bijvoorbeeld: 205/55-17) en u ziet alle geschikte sneeuwkettingen voor uw bandenmaat.
 

Sneeuwkettingen kopen? Kies voor kwaliteit

Als u sneeuwkettingen nodig heeft zijn de weersomstandigheden dusdanig dat de situatie op de weg vraagt om veiligheid. U wilt dan kunnen vertrouwen op de sneeuwkettingen. Autovoordeelwinkel.nl adviseert dan ook sneeuwkettingen van König (Thule), Maggi, Pewag of RUD. Deze merken staan al jarenlang bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Ook in vergelijkingstesten komen deze merken als beste uit de bus, zo ook bij de ANWB sneeuwkettingentest.
 

Goedkope sneeuwkettingen

Goede sneeuwkettingen voor 44,95 euro? Het kan bij Autovoordeelwinkel.nl. Wij bieden u de König ZIP, de budgetlijn van het topmerk König. Ook van Pewag kunnen wij u een aantrekkelijk geprijsde ketting bieden, de Nordic Star. RUD heeft als instapmodel de Top10. 
 

Geen ruimte in de wielkast? Kies loopvlakkettingen

Tegenwoordig worden de wielen steeds breder en groter terwijl de ruimte aan de binnenzijde van de wielkast steeds beperkter wordt. Het monteren van een sneeuwketting wordt dan een lastige klus. Het kan zelfs zo zijn dat het gebruik van een sneeuwketting schade kan veroorzaken. De ruimte is dan dusdanig krap dat een sneeuwketting de veerpoot en of remleiding kan raken. Het gebruik van een loopvlakketting biedt dan de oplossing. Deze speciale sneeuwketting wordt namelijk van buitenaf gemonteerd en neemt alleen ruimte in beslag op het loopvlak. Hierdoor kunt u een loopvlakketting altijd veilig gebruiken, ongeacht het type auto. Een fijn gevoel om met een gerust hart de weg in de sneeuw te kunnen vervolgen met deze kettingen. Een ander voordeel is dat de montage van een loopvlakketting erg eenvoudig is. Geen gedoe aan de binnenzijde van de wielkast maar eenvoudige (automatische) montage van buitenaf.

Sneeuwkettingen kopen? | Autovoordeelwinkel.nl uw specialist in sneeuwkettingen en loopvlakkettingen.