Sneeuwkettingen

Heb je sneeuwkettingen nodig? Dan ben je bij Autovoordeelwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment sneeuwkettingen van topmerken, waarmee je met gemak elke besneeuwde (berg)weg bedwingt. Daarnaast leveren we onze producten die we op voorraad hebben snel, dus als je last-minute nog sneeuwkettingen nodig hebt, is dat bij ons geen probleem. Bekijk ons aanbod snel!

Gebruik onze sneeuwkettingenzoeker voor een selectie op bandenmaat.

Vul uw bandenmaat in de zoekbalk aan de bovenzijde van de pagina. Dit doet je als volgt: Breedte/Hoogte-Velgmaat (bijvoorbeeld: 205/55-17) en je ziet alle geschikte sneeuwkettingen voor jouw bandenmaat.

Met behulp van onze sneeuwkettingenzoeker kun je aan de hand van de bandenmaat van jouw auto een selectie krijgen welke sneeuwkettingen geschikt zijn voor die bandenmaat. Vul jouw bandenmaat in de zoekbalk aan de bovenzijde van de pagina. Dit doet je als volgt: Breedte/Hoogte-Velgmaat (bijvoorbeeld: 205/55-17) en je ziet alle geschikte sneeuwkettingen voor jouw bandenmaat.

Het belang van sneeuwkettingen

Een sneeuwketting zul je in Nederland niet snel nodig hebben, maar als je gaat rijden in een (berg)gebied met veel sneeuw op de wegen des te meer. Sneeuwkettingen zorgen ervoor dat jouw banden extra grip hebben en je dus veiliger over besneeuwde of beijzelde wegen kunt rijden. Zeker op steile bergwegen is het aan te raden om gebruik te maken van sneeuwkettingen. Winterbanden helpen tot op zekere hoogte, maar ook die kunnen soms net tekortschieten. Sneeuwkettingen bieden dan een extra stukje veiligheid. 

Ons assortiment sneeuwkettingen

In ons assortiment vind je louter sneeuwkettingen van hoogwaardige kwaliteit. Dat blijkt ook wel uit de merken die onderdeel van ons aanbod zijn. Wij hebben namelijk onder andere König sneeuwkettingen (voorheen Thule) en RUD sneeuwkettingen, maar ook sneeuwkettingen van Maggi of Pewag, stuk voor stuk A-merken als het gaat om sneeuwkettingen. Deze merken komen ook vaak als beste uit de bus in de ANWB-sneeuwkettingentest. Voor betrouwbare en hoogwaardige sneeuwkettingen ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Voor je sneeuwkettingen koopt, is het belangrijk om eerst te weten welke sneeuwkettingen om jouw banden passen. Niet elke sneeuwketting past namelijk op elke band. Met behulp van onze sneeuwkettingenzoeker kun je aan de hand van de bandenmaat van jouw auto een selectie krijgen welke sneeuwkettingen geschikt zijn voor die bandenmaat.

Vul jouw bandenmaat in in de zoekbalk aan de bovenzijde van de pagina. Dit doet u als volgt: Breedte/Hoogte-Velgmaat (bijvoorbeeld: 205/55-17). Als u dit gedaan heeft, ziet u alle geschikte sneeuwkettingen voor uw bandenmaat. 

Geen ruimte in de wielkast? Kies loopvlakkettingen

Tegenwoordig worden de wielen steeds breder en groter terwijl de ruimte aan de binnenzijde van de wielkast steeds beperkter wordt. Het monteren van een sneeuwketting wordt dan een lastige klus. Het kan zelfs zo zijn dat het gebruik van een sneeuwketting schade kan veroorzaken. De ruimte is dan dusdanig krap dat een sneeuwketting de veerpoot en of remleiding kan raken. Het gebruik van een loopvlakketting biedt dan de oplossing.  Een loopvlakketting wordt van buitenaf gemonteerd en neemt alleen ruimte in beslag op het loopvlak. Hierdoor kun je een loopvlakketting altijd veilig gebruiken, ongeacht het type auto. Een fijn gevoel om met een gerust hart de weg in de sneeuw te kunnen vervolgen met deze kettingen. Een ander voordeel is dat de montage van een loopvlakketting erg eenvoudig is. Geen gedoe aan de binnenzijde van de wielkast, maar eenvoudige (automatische) montage van buitenaf. 

Sneeuwkettingen kopen 

De beste sneeuwkettingen koopt u bij Autovoordeelwinkel.nl. We hebben een ruime eigen voorraad, wat betekent dat we in staat zijn om de meeste van onze artikelen snel te leveren. Voor veel van onze artikelen geldt zelfs dat als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, je de bestelling de volgende dag al in huis hebt. Daarnaast hebben we al 15 jaar ervaring op het gebied van autoaccessoires, waardoor we je kunnen helpen met alle vragen die je eventueel hebt over onze producten. Bestel jouw nieuwe sneeuwkettingen online op Autovoordeelwinkel.nl