Al 15 jaar alles voor uw auto | Klantbeoordeling: 9,1
0
Winkelwagen

Windscherm cabrio kopen?

Autovoordeelwinkel.nl levert een auto specifiek cabrio windscherm van Weyer voor diverse automerken en cabrio modellen.

MStaat uw automodel er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice op 079 593 1658.


Weergave:
 

Voordelen van een cabrio windsscherm

Met een windscherm in uw cabrio geniet u niet alleen van een tochtvrije rit, maar kunt u ook langer met een open kap rijden. Dankzij een cabrio windscherm van Weyer wordt de hinderlijke wind door het rijden met uw cabrio voor het grootste gedeelte onderbroken. De vervelende luchtwervelingen tegen het hoofd, in de nek of op de schouders zijn voor u en mogelijk andere inzittenden niet meer voelbaar. 
 

Windvrij rijden met een cabrio windscherm op maat

Wilt u ook langer met de kap open rijden, monteer dan een Weyer windscherm van Autovoordeelwinkel.nl in uw cabriolet. Alle schermen hebben een auto specifieke pasvorm en zijn eenvoudig in uw cabrio te monteren. U monteert het windscherm eenvoudig achter de voorstoelen, zonder dat het in de weg zit van uw soft- of hardtop cabriolet. Dit perfect passende windscherm bestaat uit een stalen frame dat bespannen is met windgaas of bestaat volledig uit windgaas. Hierdoor zijn de windschermen eenvoudig te monteren en flexibel bij het plaatsen. Onze windschermen zijn op maat gemaakt waardoor een perfecte pasvorm en werking gegarandeerd is. Windschermen zijn de perfecte oplossing om windvrij te rijden in uw cabrio of cabriolet.
 

Het perfecte windscherm voor elk merk en elk model

Autovoordeelwinkel.nl levert het perfecte windscherm voor elke cabrio, ongeacht merk, type, bouwjaar of uitvoering! Al onze windschermen zijn specifiek voor elk merk en elk model ontworpen waardoor wij de perfecte pasvorm kunnen garanderen. Wij leveren alleen de aftermarket windschermen of windschotten van Weyer. Weyer staat bekend als een premium A-merk. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwailiteit in combinatie met de perfecte pasvorm.
 

Eenvoudig windscherm cabrio zelf monteren

De montagehandleiding wordt uiteraard bij uw bestelling meegeleverd.

Cabrio winderscherm kopen? Autovoordeelwinkel.nl