Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

THULE DAKKOFFER DEALER | THULE DAKKOFFER SHOWROOM

Autovoordeelwinkel.nl is de webshop van REMENKO Automotive. REMENKO Automotive verkoopt, verhuurt én monteert al sinds 2007 kwaliteits artikelen voor in en op uw auto. Wij zijn officiëel gecertificeerd Thule Partner en verkopen het complete automotive assortiment, zowel online als in onze showroom.

Thule dakkoffer

Het bekende Zweedse merk Thule biedt de beste transport oplossingen in de markt. Een Thule dakkoffer is een elegant ontworpen dakkoffer van hoge kwaliteit. Elke dakkoffer is aan de hand van strenge veiligheidsnormen ontwikkeld en getest. Meestal zijn ze de internationale veiligheidseisen zelfs een stapje voor.

Laagste prijs garantie

Met een uitgebreid assortiment aan dakkoffers en accessoires is er voor u en uw auto altijd een passende oplossing. De actuele Thule dakkofferlijn is opgebouwd uit de volgende modellen series:

Thule PacificThule TouringThule Motion, Thule Motion XTThule DynamicThule ExcellenceThule Ranger.

REMENKO Automotive kan vrijwel het hele assortiment van dit topmerk uit Zweden direct uit voorraad leveren. Wij kunnen uw online bestellingen bij onze webwinkel autovoordeelwinkel.nl dus razendsnel leveren. Ook profiteert van onze laagste prijs garantie.
Daarnaast hebben wij regelmatig extra interessant geprijsde aktie modellen. Momenteel hebben we de Thule Ocean in de aanbieding.
 


Thule-Ranger
Thule Ranger
Thule-Pacific
Thule Pacific
Thule-Touring
Thule Touring
Thule-Force-XT
Thule Force XT
Thule-Motion-XT
Thule Motion XT
Thule-Dynamic
Thule Dynamic
Thule-Excellence-XT
Thule Excellence XT
Dakkoffer-Accessoires
Dakkoffer Accessoires
Thule-Dakkoffer-Tassen
Thule Dakkoffer Tassen

Bezoek onze Thule showroom in Zevenhuizen (Zh). Hier kunt u de diverse modellen bekijken en vergelijken. Ook kunt u de diverse dakkoffers op uw auto passen zodat ziet welke dakkoffer het beste bij uw wensen en uw auto past. Wij zijn officiëel gecertificeerd Thule Partner en u vindt bij ons dan ook het complete Thule assortiment.

 


 
Autovoordeelwinkel.nl is onderdeel van:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR ZEVENHUIZEN
079-5931658

Onze andere webwinkels:

www.dakdragerwinkel.nl
www.sneeuwkettingenwinkel.nl
www.eropuitverhuur.nl
www.remenko-elektrischefietsen.nl
© 2007-2019 autovoordeelwinkel.nl
REMENKO Automotive


 
 
 
Showroom:

Openingstijden
Routebeschrijving
Onze merken
Thule Winkel
United Carshops
 
Inbouwstation:

United Installers
Producten
Onze Monteurs


Autovoordeelwinkel.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.