0
Winkelwagen

Thule dakkoffer kopen?

Autovoordeelwinkel.nl is de webshop van REMENKO Automotive. Wij zijn sinds 2007 officiëel gecertificeerd Thule Partner en verkopen het complete automotive assortiment, zowel online als in onze showroom.

Het bekende Zweedse merk Thule biedt de beste transport oplossingen in de markt. Een Thule dakkoffer is een elegant ontworpen dakkoffer van hoge kwaliteit. Elke dakkoffer is aan de hand van strenge veiligheidsnormen ontwikkeld en getest. Meestal zijn ze de internationale veiligheidseisen zelfs een stapje voor.


Thule dakkoffer assortiment

Met een uitgebreid assortiment aan dakkoffers en accessoires is er voor u en uw auto altijd een passende oplossing. De actuele Thule dakkofferlijn is opgebouwd uit de volgende modellen series:
REMENKO Automotive kan vrijwel het hele assortiment van dit topmerk uit Zweden direct uit voorraad leveren. Wij kunnen uw online bestellingen bij onze webwinkel Autovoordeelwinkel.nl dus razendsnel leveren. Ook profiteert van onze laagste prijs garantie.
Daarnaast hebben wij regelmatig extra interessant geprijsde actie-modellen.
 

Thule dakkoffer showroom

U kunt uw dakkoffer natuurlijk gewoon online bestellen. Bent u niet zeker over de juiste maat voor uw auto of wilt u het verschil tussen de verschille Thule dakkoffer modellen eerst zien? Bezoek dan onze Thule showroom in Zevenhuizen (Zh). Hier kunt u de diverse modellen bekijken en vergelijken. Ook kunt u de diverse dakkoffers op uw auto passen zodat ziet welke Thule dakkoffer het beste bij uw wensen en uw auto past. Wij zijn officiëel gecertificeerd Thule Partner en u vindt bij ons dan ook het complete Thule assortiment.

Thule dakkoffer kopen? | Autovoordeelwinkel.nl