Thule dakkoffer kopen?

Autovoordeelwinkel.nl is de webshop van REMENKO Automotive. Wij zijn sinds 2007 officiëel gecertificeerd Thule Partner en verkopen het complete automotive assortiment, zowel online als in onze showroom.

Het bekende Zweedse merk Thule biedt de beste transport oplossingen in de markt. Een Thule dakkoffer is een elegant ontworpen dakkoffer van hoge kwaliteit. Elke dakkoffer is aan de hand van strenge veiligheidsnormen ontwikkeld en getest. Meestal zijn ze de internationale veiligheidseisen zelfs een stapje voor. Daarnaast zijn de Thule dakkoffers erg gemakkelijk in gebruik. Daarom bieden wij een ruim assortiment Thule dakkoffers aan in verschillende maten en prijsklassen.
Thule motion 3 sport black glossy
Nieuw
Op voorraad
ā‚¬Ā 599,50
ā‚¬Ā 699,95
Binnen 2 tot 4 werkdagen aan huis geleverd!

Thule dakkoffer assortiment

Met een uitgebreid assortiment aan dakkoffers en accessoires is er voor u en uw auto altijd een passende oplossing. De actuele Thule dakkoffer assortiment is opgebouwd uit de volgende modellen:
 

Thule Ranger

De Thule Ranger bestaat er in twee maten, namelijk de Thule Ranger 90 en de Thule Ranger 500. Deze opbouwbare Thule dakkoffer heeft een volledig benutbare bagageruimte. Dit houdt in dat wanneer deze niet gebruikt wordt, de Ranger opgevouwen kan worden zodat deze in de kofferbak ov in een vergelijbare kleine opbergruimte past. Daarnaast is de Thule Ranger makkelijk en snel te monteren dankzij het Easy-Snap-snelmontagesysteem. Dankzij de gelaste naden, het waterbestendige materiaal en de verzegelde ritssluiting beschermt de Ranger zijn lading en houdt deze water en vuil weg, ook is een speciale tas om de opgevouwen koffer in te bewaren inbegrepen bij de Ranger 90. Bij de Ranger 500 zijn skidragers voor veilig skitransport meegeleverd omdat deze koffer perfect is voor ski's. ook is bij de Thule Ranger 500 de laadruimte aan te passen aan de omvang van de lading met verlengstukken en ritssluitingen.
 

Thule Pacific

De Thule Pacific bestaat er in twee maten, de Thule Pacific M 200 en de Thule Pacific L 780. De Pacific dakkoffer heeft een draagvermogen van 50 kg. De koffer heeft een Fast-Grip montagesysteem. Hierdoor kunt u de bagagebox makkelijk bevestigen door de klemmen door de rubberen strip in de bodem van de dakkoffer te bevestigen en deze op alle vier de punten aan te draaien, waardoor uw box wordt bevestigd. De koffer is enkelzijdig aan de rechterkant te openen. Deze opening zit aan de passagierskant zodat er eenvoudig geladen en gelost kan worden. Daarnaast is de Pacific ook nog voorzien van een CentralLocking-systeem dat maximale veiligheid biedt.
 

Thule Touring

De Thule Touring is er in 2 maten, de Touring M en de Touring L. De Touring dakkoffers hebben net zoals de Pacific een draagvermogen van 50 kg, alleen is de Touring niet enkelzijdig, maar dubbelzijdig te openen, dus zowel aan de linker- als aan de rechterkant. De Touring wordt gemonteerd met een PowerClick-montagesysteem waarbij gebruik wordt gemaakt van een U-beugel die om de dakragerstang bevestigd wordt en aan de binnenzijde van de dakkoffer wordt vastgeklemd.
 

Thule Force XT

De Thule Force XT is er in zes verschillende dakkoffers. De Thule Force XT Sport, de Thule Force XT S, M, L en XL en de Thule Force XT Alpine. Ook is de Thule Force XT het allernieuwste model van Thule en heeft een draagvermogen van maar liefs 75 kilo. De Force XT is dubbelzijdig te openen, dus zowel aan de linker- als aan de rechterzijde van de koffer. De dakkofferlijn wordt uitsluitend  met een Black Aeroskin deksel geleverd, deze is zwar/antracies mat. Ook deze koffer is heel simpel te bevestigen, namelijk door de vier knoppen aan te draaien tot deze 'klikken'.
 

Thule Motion XT

De Thule Motion XT is er, net zoals de Force XT, in zes verschillende maten. de Sport, M, L, XL, XXL en de Alpine. De Thule Motion XT is het populairste model van Thule en wordt gekenmerkt door de aerodynimica welke gecombineerd is met een hoge laadruimte. Door de vele maten van de Motion XT is deze voor elk autotype wel in tenminste één maat beschikbaar.
 

Thule Dynamic

De Thule Dynamic is er in twee maten, de M en de L. De Dynamic dakkoffer is een sportieve, aerodynamische en strak vormgegeven koffer met een laag profiel. Wat bijzonder is bij de Dynamic is dat het ontwerp voorzien is van een luchtspreidingstechnologie om de luchtstroom rond de koffer te optimaliseren en deze een onderstuk heeft met perfecte pasvorm zodat die aansluit op het autodak. Door het voorgemonteerde Power-Click-Snelmontagesysteem met geïntegreerde koppelindicator is de koffer snel en veilig te monteren. Ook is de koffer makkelijk te laden en lossen door een DualSide-opening met handgrepen aan de buitenkant. Ook is de kofferbak zonder problemen te openen omdat de Thule Dynamic ontworpen is om vooraan op het dak gemonteerd te worden. Ook is de Dynamic voorzien van een CentralLocking-systeem wat maximale veiligheid biedt.
 

Thule Excellence XT

De Thule Excellence is er in één uitvoering, namelijk de XT. Ook de Excellence is voorzien van het voorgemonteerde Power-Click systeem voor een snelle en veilige montage met één hand en heeft ook een DualSide-opening. De Excellence heeft een exclusief design met een unieke combinatie van twee kleuren en heeft ook een geavanceerde aerodynamica met luchtspreidingstechnologie. Ook is de Excellence voorzien van een CentralLocking systeem waardoor er maximale veiligheid geboden wordt. Ook bij de Excellence is de kofferbak beschikbaar. Ook wordt de lading in de dakkoffer automatisch vastgezet bij het sluiten van de deksel door het nieuwe ingebouwde laadnet en de crashneus. Een op maat gemaakte sekselhoes beschermt de koffer tegen krassen en stof tijdens opslag en door geïntegreerde verlichting kan men ook gemakkelijk 's avonds laden en lossen.
 

Thule Vector

De Thule Vector is beschikbaar in 3 maten, namelijk de M, L en Alpine. De unieke eigenschappen van de Thule Vector zijn het deksel dat precies op de bodem aansluit, de vorm die de daklijn van uw auto volgt en de viltbekleding op de bodem van de dakkoffer. Ook beschikt de Vector bagagebox over een witte bovenkant aan de binnenzijde van het deksel. Dit in combinatie met de lichten in de dakkoffer, beschikt u over al het gebruiksgemak wanneer u de dakkoffer moet uitladen in de avond.


REMENKO Automotive kan vrijwel het hele assortiment van dit topmerk uit Zweden direct uit voorraad leveren. Wij kunnen uw online bestellingen bij onze webwinkel Autovoordeelwinkel.nl dus razendsnel leveren. Ook profiteert u van onze laagste prijs garantie. Daarnaast hebben wij regelmatig extra interessant geprijsde actie-modellen.
 

Thule dakkoffers & veiligheid

De Thule dakkoffers zijn het beste getest ter wereld. Thule is meerde malen verkozen tot de beste in veiligheid, stabiliteit en gebruiksgemak. Door goede tests in het Thule Test Center wordt het realiseren van de veiligheid voor u en die van andere concreet gemaakt. Naast de verplichte test heeft het merk zelf ook test bedacht. De Thule dakkoffers worden dan ook pas de weg op gelaten als deze alle tests heeft doorstaan.
 

Thule dakkoffer showroom

U kunt uw Thule dakkoffer natuurlijk gewoon online bestellen. Deze worden meestal door ons persoonlijk geleverd. Bent u niet zeker over de juiste maat voor uw auto of wilt u het verschil tussen de verschillende Thule dakkoffer modellen eerst zien? Bezoek dan onze Thule showroom in Zevenhuizen (Zh). Hier kunt u de diverse modellen bekijken en vergelijken. Ook kunt u de diverse dakkoffers op uw auto passen zodat u ziet welke Thule dakkoffer het beste bij uw wensen en uw auto past. Wij zijn officiëel gecertificeerd Thule Partner en u vindt bij ons dan ook het complete Thule assortiment.

Thule dakkoffer kopen? | Autovoordeelwinkel.nl