Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto
0
Winkelwagen

Daktent nodig?

Comfortabel kamperen? Dit kan zeker! Met een daktent lig je hoog van de grond waardoor je minder last hebt van kou. Je hebt de daktent binnen no-time op-en afgebroken waardoor je snel van plek naar plek reist. Ideaal voor een roadtrip of vakantie. Bekijk hiet het daktenten aanbod van Autovoordeelwinkel.nl.
 


Weergave:
 

Waarom een daktent?

In vergelijking met een gewone tent heeft een daktent veel voordelen. Zo lig je niet direct met je matras of luctbed op de grond waardoor je een stuk minder last hebt van kou. Ook ben je erg flexibel als het gaat om de plekken waar je kunt staan. Waar je met een gewone tent rekening moet houden met het type ondergrond heb je daar met een daktent geen last van. Je kunt gaan en staan waar je wilt en hebt de daktent super snel opgezet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het geweldige uitzicht wat je zo hoog hebt! Kortom, je ervaart een stuk meer comfort met een daktent ten opzichte van een gewone (pop-up) tent.

Yakima daktent

Autovoordeelwinkel.nl levert daktenten van het merk Yakima. Wil je graag een daktent op jouw auto plaatsen? Controleer dan eerst of dit past op jouw dakdragers. Yakima raadt aan om de daktent enkel te plaatsen op Yakima dakdragers. Heeft u deze niet? Bekijk dan het aanbod Yakima dakdragers hier.