Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto
0
Winkelwagen

Betaalmogelijkheden

U kunt uw bestelling bij Autovoordeelwinkel.nl op diverse manieren betalen.
 
betaalmethode ideal

iDEAL

iDEAL is de online betaalmethode in Nederland. Het is veilig, vertrouwd en makkelijk. U hoeft zich niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen.

Betalen met iDEAL is bij Autovoordeelwinkel.nl gratis, wij berekenen geen transactiekosten!
 
 
visa
mastercard
maestro

Visa, Mastercard, Maestro

Uiteraard kunt u bij Autovoordeelwinkel.nl ook met een creditcard betalen. Wij accepteren de creditcards van Visa, Mastercard en Maestro.

Voor u als consument kan het betalen met een creditcard vele voordelen bieden. Zo heeft u namelijk de mogelijkheid om uw aanschaf in termijnen te betalen en kunt u extra verzekerd zijn of extra garantie krijgen (vraag naar de voorwaarden bij uw creditcard maatschappij).

Ook voor betalingen met creditcard hoeft u geen aanvullende kosten te betalen.
 
 

overmaken

Vooraf Overmaken

U kunt er ook voor kiezen om bestelling te betalen met een bankoverschrijving. Bij de betaling vermeld u het ordernummer van uw bestelling. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling verwerkt.
 
 
Contant

Contant

Indien u uw bestelling bij onze afhaalbalie wilt komen ophalen of u koopt direct in onze showroom dat kunt u uw bestelling contant betalen.
 
 
 
betaalmethode afterpay

Afterpay

AfterPay voert voor Autovoordeelwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

U kunt bij Autovoordeelwinkel.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 300,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van  500,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

vvv cadeaukaart
 

VVV Cadeaukaart

U kunt bij Autovoordeelwinkel.nl betalen met de VVV Cadeaukaart. Wij accepteren de VVV Cadeaukaart alleen in onze webshop. In de winkel bieden wij deze mogelijkheid niet.

Het is mogelijk om een deel te betalen met de VVV kaart en een deel via een andere betaalmethode. Meer info over het gebruik van de VVV Cadeaukaart vind je hier.