Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Betaalmogelijkheden Autovoordeelwinkel.nl

U kunt uw bestelling bij Autovoordeelwinkel.nl op diverse manieren betalen.
 
iDEAL

iDEAL is de online betaalmethode in Nederland. Het is veilig, vertrouwd en makkelijk. U hoeft zich niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen.

Betalen met iDEAL is bij autovoordeelwinkel.nl gratis, wij berekenen geen transactiekosten!Visa, Mastercard, Maestro:

Uiteraard kunt u bij autovoordeelwinkel.nl ook met een creditcard betalen. Wij accepteren de creditcards van Visa, Mastercard en Maestro.

Voor u als consument kan het betalen met een creditcard vele voordelen bieden. Zo heeft u namelijk de mogelijkheid om uw aanschaf in termijnen te betalen en kunt u extra verzekerd zijn of extra garantie krijgen (vraag naar de voorwaarden bij uw creditcard maatschappij).

Aan het betalen met een creditcard zijn wel extra kosten verbonden. De creditcard maatschappijen belasten ons namelijk voor transactiekosten, deze worden inghouden op de uitbetaling. Deze transactiekosten berekenen wij aan u door.

De transactie kosten zijn als volgt:
  • Visa +2,5% over het ordertotaal
  • Mastercard +2,5% over het ordertotaal
  • Maestro +2,0 % over het ordertotaal


Vooraf Overmaken:

U kunt er ook voor kiezen om bestelling te betalen met een bankoverschrijving. Bij de betaling vermeld u het ordernummer van uw bestelling. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling verwerkt.


Rembours:

Onze vervoerder PostNL biedt de mogelijkheid om uw bestelling bij aflevering contant aan de chauffeur te betalen. Het maximale orderbedrag dat via rembours betaald kan worden is €. 950,00.

Voor levering onder rembours berekenen wij €. 14,00 ivm. de extra kosten en administratieve handelingen.

Contant:

Indien u uw bestelling bij onze afhaalbalie wilt komen ophalen of u koopt direct in onze showroom dat kunt u uw bestelling contant betalen.
 
betaalmethode afterpay
Afterpay

AfterPay voert voor Autovoordeelwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

U kunt bij Autovoordeelwinkel.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 300,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van  500,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 
Autovoordeelwinkel.nl is onderdeel van:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR ZEVENHUIZEN
079-5931658

Onze andere webwinkels:

www.dakdragerwinkel.nl
www.sneeuwkettingenwinkel.nl
www.eropuitverhuur.nl
www.remenko-elektrischefietsen.nl
© 2007-2019 autovoordeelwinkel.nl
REMENKO Automotive


 
 
 
Showroom:

Openingstijden
Routebeschrijving
Onze merken
Thule Winkel
United Carshops
 
Inbouwstation:

United Installers
Producten
Onze Monteurs


Autovoordeelwinkel.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.