Vochtvreter voor de auto

Een vochtvreter voor je auto is ideaal om te hebben als je regelmatig last hebt van vocht, bijvoorbeeld bij beslagen ruiten. Vind jij dit altijd vervelend en wil je daarvan af? Dan is een auto ontvochtiger dé oplossing.
Pingi Luchtontvochtiger XL | Vochtvreter auto | 300 gram
(4)

Pingi Luchtontvochtiger / auto ontvochtiger XL, 300 gram. 178 x 36 x 139 mm. Geen navullingen nodig, herladen in 6 minuten magnetron. Carbon-look.

ā‚¬Ā 8,95
Op voorraad

De voordelen van een auto ontvochtiger

Je kent het vast wel: je stapt je auto in en wil wegrijden, maar je autoruiten zijn nog beslagen. Dan gaan rijden is niet verstandig, omdat het verminderde zicht zorgt voor een grotere kans op ongelukken en niet goed is voor de veiligheid onderweg. Het kan een tijdje duren voor de ruiten weer helder zijn, maar als je dit wil voorkomen, dan is het hebben van een vochtvreter in je auto een goed idee.

De beslagen ruiten worden veroorzaakt door vocht dat in je auto zit. Een auto ontvochtiger – een soort kussentje – trekt vocht in de auto aan en slaat dit op. Vochtvreters in je auto nemen dus de oorzaak van de beslagen ruiten weg. Bijkomend voordeel is dat minder vocht in de auto soms ook onaangename geurtjes voorkomt.

Pingi vochtvreter

Er zijn veel auto ontvochtigers op de markt, maar die van Pingi zijn de beste. De Pingi vochtvreter maakt gebruik van oplossingen die worden gedreven door technologie. Hierdoor zijn ze erg sterk. Daarnaast zijn ze ontzettend makkelijk in gebruik. Je kunt deze autovochtvreter makkelijk kwijt op meerdere plekken in je auto. Verder kun je de vochtvreter van Pingi eenvoudig herladen. Als hij verkleurt, hoef je hem alleen maar een aantal minuten in de magnetron te stoppen en je kunt hem weer gebruiken. Bovendien lekt deze vochtvreter voor je auto niet. Voor vlekken hoef je dus niet bang te zijn.

Vochtvreter voor je auto kopen?

Een vochtvreter voor je auto bestel je eenvoudig in onze webshop. Als je bij ons op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, profiteer je van onze snelle levering. We sturen het dan nog dezelfde dag naar je op. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op te halen in onze showroom in Zevenhuizen. Hier kun je ook onze producten in het echt zien en we staan er altijd voor je klaar als je behoefte hebt aan persoonlijk advies. Kom langs of bestel je nieuwe Pingi vochtvreter voor je auto online bij Autovoordeelwinkel.nl!