Al 15 jaar alles voor uw auto | Klantbeoordeling: 9,1
0
Winkelwagen

Cruise Control Volvo kopen of laten inbouwen?

Autovoordeelwinkel.nl levert voor onderstaande Volvo modellen auto specifieke inbouw cruise control sets van John Gold. Kies uit het overzicht uw model Volvo en u ziet alle geschikte cruise controls voor uw model.


 

Complete cruise control voor diverse Volvo modellen

Wij leveren uitsluitend complete inbouwsets. Dit is dus alles wat u nodig heeft voor de montage van de cruisecontrol in uw Volvo. Daarnaast zijn de sets auto specifiek. In bovenstaand overzicht hebben wij ieder model Volvo apart staan. U kunt dus simpelweg naar het model gaan en u ziet alle geschikte cruise control voor de desbetreffende uitvoering.
 

Volvo Cruise control zonder of inclusief inbouw

Op Autovoordeelwinkel.nl vindt u bij ieder product de setprijs. Deze prijs is inclusief BTW en verzending, maar zonder montage. U ontvangt bij iedere Volvo cruise control de montagehandleiding. De montage heeft in veel gevallen een inbouwtijd van 1,5 tot 2 uur en is ook goed zelf te verzorgen.

Natuurlijk kunt u ook Autovoordeelwinkel.nl de montage van uw Cruise control laten verzorgen. Hiervoor is de montage meestal al binnen 1,5 week in te plannen. Onze vakkundige inbouwspecialisten monteren dagelijks een cruise control.

Cruise control Volvo kopen? Autovoordeelwinkel.nl