Al 15 jaar alles voor uw auto | Klantbeoordeling: 9,1
0
Winkelwagen
Sonniboy

Sonniboy Autozonwering

Autovoordeelwinkel.nl is officieel SonniBoy dealer en levert het complete assortiment met SonniBoy auto zonneschermen. Wilt u weten of er een Sonniboy zonneschermen set voor uw auto beschikbaar is. Klik dan hier om naar het leveringsoverzicht met alle auto specifieke zonneschermen te gaan.

Grotere glasoppervlakten horen bij het moderne autodesign. Beter zicht rondom en optische verruiming zijn een voordeel, maar aan de andere kant kunnen felle zonnestralen makkelijker binnen dringen. 


Weergave:
  1 / 7  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

 

SonniBoy - bescherming en montage

De bescherming tegen zon en insecten die de SonniBoy biedt is de ideale aanvulling voor auto's met airco. Bij auto's zonder airco is het een niet meer weg te denken oplossing tegen de zon en hitte. De verkrijgbare alternatieven bedekken meestal maar een gedeelte van het raam. De SonniBoy wordt gemaakt op de exacte binnenmaat van het raam en bedekt dus het gehele raamoppervlak. Met een speciaal daarvoor ontwikkeld klemsysteem wordt het zonnescherm tegen de raamstijl bevestigd. Het zonnescherm blijft bij het openen van het raam op zijn plaats en behoudt dus zijn beschermende functie. Het raam kan gewoon open. Zelfs bij een geheel open raam hebben zonnestralen en insecten geen kans om binnen te dringen. 
 

Zicht met Sonniboy zonwering

Ondanks de bescherming tegen de felle zon is het zicht naar buiten bijzonder helder. Voor nieuwsgierige blikken is het zicht naar binnen beperkt door de speciaal geweven doekstructuur. De SonniBoy is gemakkelijk zelf aan te brengen en is leverbaar voor meerdere automerken. Met een minimale inspanning kan de autobezitter zijn SonniBoy installeren. De bevestigings klemmen worden zonder te boren achter het afdekrubber van de ramen geklemd. 

Afhankelijk van het type auto is er SonniBoy voor de ruiten van de achterdeuren, zijruiten achter en de achterruit. Alle sets zijn auto specifiek en passen dus specifiek in uw model auto.
 

Groot assortiment Sonniboy zonneschermen

Bekijk het complete Sonniboy assortiment

Sonniboy zonwering kopen? Autovoordeelwinkel.nl