Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Thule fietsendragers - Autovoordeelwinkel.nl - REMENKO Automotive

Gaat u een weekendje weg en wilt u uw eigen fiets(en) meenemen.autovoordeelwinkel.nl levert verschillende fietsendragers van het Zweedse topmerk Thule.

Voordelig geprijsde Thule fietsendrager

De autovoordeelwinkel.nl is de webshop van REMENKO Automotive. REMENKO Automotive is al sinds 2007 gespecialiseerd in transport oplossingen en andere auto aanverwante artikelen. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsmerken. Zo zijn wij een van de officiële dealers van Atera- en Thule fietsdragers. We hebben zeer snelle levertijden, omdat we uw bestellingen direct uit voorraad kunnen leveren. Ook bieden we u een laagste prijs garantie.

Uitgebreid assortiment

Of u nu een Thule fietsendrager wilt die u op de trekhaak kunt monteren, op de achterklep kunt monteren of eentje die op uw dakdrager gemonteerd kan worden. Bij de autovoordeelwinkel.nl vindt u altijd een passende transport oplossing voor u fietsen of e-bikes. Desgewenst kunnen onze gecertificeerde inbouwspecialisten uw Thule fietsendrager voor u monteren. Terwijl u wacht monteren wij de accessoires op uw auto. Koffie en thee staan voor u klaar in onze wachtruimte. Ook kunt u gebruik maken van gratis Wifi.


Montage-op-dakdrager
Montage op dakdrager
Montage-op-trekhaak
Montage op trekhaak
Montage-op-achterklep
Montage op achterklep

 
Autovoordeelwinkel.nl is onderdeel van:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR ZEVENHUIZEN
079-5931658

Onze andere webwinkels:

www.dakdragerwinkel.nl
www.sneeuwkettingenwinkel.nl
www.eropuitverhuur.nl
www.remenko-elektrischefietsen.nl
© 2007-2019 autovoordeelwinkel.nl
REMENKO Automotive


 
 
 
Showroom:

Openingstijden
Routebeschrijving
Onze merken
Thule Winkel
United Carshops
 
Inbouwstation:

United Installers
Producten
Onze Monteurs


Autovoordeelwinkel.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.