0
Winkelwagen

Thule fietsendrager kopen?

Gaat u een weekendje weg en wilt u uw eigen fiets(en) meenemen? Autovoordeelwinkel.nl levert verschillende fietsendragers van het Zweedse topmerk Thule.


Voordelig geprijsde Thule fietsendrager

De Autovoordeelwinkel.nl is de webshop van REMENKO Automotive. REMENKO Automotive is al sinds 2007 gespecialiseerd in transport oplossingen en andere auto aanverwante artikelen. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsmerken. Zo zijn wij een van de officiële dealers van Atera- en Thule fietsdragers. We hebben zeer snelle levertijden, omdat we uw bestellingen direct uit voorraad kunnen leveren. Ook bieden we u een laagste prijs garantie.
 

Uitgebreid assortiment

Of u nu een Thule fietsendrager wilt die u op de trekhaak kunt monteren, op de achterklep kunt monteren of eentje die op uw dakdrager gemonteerd kan worden. Bij de Autovoordeelwinkel.nl vindt u altijd een passende transport oplossing voor u fietsen of e-bikes. Desgewenst kunnen onze gecertificeerde inbouwspecialisten uw Thule fietsendrager voor u monteren. Terwijl u wacht monteren wij de accessoires op uw auto. Koffie en thee staan voor u klaar in onze wachtruimte. Ook kunt u gebruik maken van gratis Wifi.

Thule fietsendrager koopt u bij Autovoordeelwinkel.nl