Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto | ÔéČ5,- Korting met de code:4SZXW6KW op bestellingen boven de ÔéČ70,-
0
Winkelwagen

König K-Summit externe sneeuwkettingen: eenvoudige montage

König K-Summit loopvlakkettingen zijn volledig externe sneeuwkettingen. Daarmee zijn deze sneeuwkettingen dé oplossing als er weinig of geen ruimte is in de wielkast zelf.


König K-Summit loopvlakkettingen

Loopvlakkettingen zijn sneeuwkettingen die u van buitenaf op het loopvlak van de autoband kunt monteren. Omdat u dus niet áchter de band hoeft te zijn, is de montage erg eenvoudig. Ook neemt dit type sneeuwketting geen ruimte in beslag aan de binnenzijde van het wiel. Dat maakt de König K-Summit loopvlakkettingen tot een zeer populaire sneeuwketting. Bovendien is de König K-Summit toepasbaar op vrijwel alle auto's.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Voordelen König K-Summit sneeuwkettingen

  • Snelle en eenvoudige montage.
  • Geen ruimte aan de achterzijde nodig.
  • Automatisch spansysteem; naspannen niet nodig

Voordelig sneeuwkettingen bestellen

Autovoordeelwinkel.nl is onderdeel van REMENKO Automotive. REMENKO Automotive houdt zich al sinds 2007 bezig met de verkoop en montage van auto accessoires die uw rijcomfort verhogen. Wij zijn officieel König Partner en verzorgen de distributie van König sneeuwkettingen in Nederland. Wij leveren de König K-Summit loopvlakkettingen dan ook uit eigen voorraad. Vandaag besteld = morgen in huis! Ook bieden we u een laagste prijs garantie op alle König sneeuwkettingen.