0
Winkelwagen

Fietsendrager kopen?

Bent u op zoek naar een fietsendrager voor 1, 2, 3 of misschien wel 4 fietsen? Autovoordeelwinkel.nl levert onderstaande fietsendragers. Op werkdagen voor 16:00u besteld, is morgen in huis.


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Autovoordeelwinkel.nl heeft verschillende systemen om uw fiets(en) te vervoeren:

  • Fietsdragers voor montage op dakdragers.
  • Fietsdragers voor montage op de trekhaak.
  • Fietsdragers die u aan de achterklep kunt monteren.

De trekhaak fietsdragers zijn ook geschikt voor elektrische fietsen (e-bikes). Wilt u meer dan 2 fietsen meenemen? We hebben ook fietsendragers voor 3 of 4 fietsen in het assortiment!

Bij Autovoordeelwinkel.nl bestelt u snel en voordelig fietsendragers voor 2 of 3 fietsen. In ons assortiment vindt u fietsdragers voor montage op de trekhaak of aan de achterklep, maar ook fietsendragers die op dakdragers gemonteerd kunnen worden.
 

Groot assortiment fietsendragers

Wij voeren alle bekende merken fietsendragers zoals Atera, Pro User, Hapro, Thule, Uebler en Yakima. Als officiële gecertificeerde dealer van de genoemde merken kunnen wij u deskundig adviseren, zowel telefonisch als in onze showroom.

Gaat u voor een strak en stijvol ontwerp, kies dan voor een fietsdrager van Thule of Atera, echte topmerken als het om fietsdragers gaat. Veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en design, dat is waar u Atera en Thule fietsdragers aan kunt herkennen. Als officiële dealer kunnen wij u altijd een passende fietsendrager oplossing voor 2 of 3 fietsen aanbieden.

Fietsendrager kopen? | Autovoordeelwinkel.nl