Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto
0
Winkelwagen

Retour sturen of ruilen

Foto
Bij Autovoordeelwinkel.nl kunt u veilig, vertrouwd en zonder zorgen online uw aankopen doen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent. Daarom bieden wij u onze unieke 100% tevredenheidsgarantie.
 

Herroepingsrecht

U heeft wettelijk het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending naar Autovoordeelwinkel.nl zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Autovoordeelwinkel.nl geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u via retouren@remenko.nl uw retour aanmelden. Stuur ook het modelformulier mee. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.
 

30 Dagen bedenktijd

Bij Autovoordeelwinkel.nl kunt u zelfs 30 dagen nadenken over uw online aankoop. Zo heeft u uitgebreid de tijd om te beoordelen of het product volledig aan uw wensen voldoet. Echter vindt er bij retouraanmelding tussen de 15e en 30e dag na ontvangst geen creditering plaats maar zal er een tegoedbon worden verstrekt ter waarde van het orderbedrag. Deze tegoedbon is te besteden bij REMENKO Automotive of een van de webwinkels van REMENKO Automotive. De tegoedbon heeft een onbeperkte geldigheidsduur.