Al 15 jaar alles voor uw auto | Klantbeoordeling: 9,1
0
Winkelwagen

Autoglym

Als u wilt dat uw auto er weer uitziet als nieuw, dan helpen de autopoetsmiddelen van Autoglym daarbij. Deze zorgen ervoor dat uw auto weer zal glanzen alsof u hem net gekocht heeft. Bij ons vindt u een ruim assortiment Autoglym autopoetsmiddelen voor verschillende toepassingen. Deze producten leveren we ook nog eens snel bij u thuis. Bent u nieuwsgierig? Bekijk dan snel ons aanbod poetsmiddelen van Autoglym!Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Over het merk Autoglym

  Autoglym werd in 1965 opgericht in Engeland. Al sinds het begin is dit bedrijf op zoek naar perfectie, waardoor de autopoetsmiddelen van Autoglym aantrekkelijk zijn voor consumenten. Het is dan ook geen verrassing dat de producten van het bedrijf inmiddels in tientallen landen verkocht worden.  Onder andere vanwege de innovaties en de drive van dit bedrijf om de beste producten op de markt te brengen, vielen de poetsmiddelen van Autoglym zelfs bij de Britse royals in de smaak. In 1991 werd Autoglym namelijk hofleverancier van onder andere de toenmalige Prince of Wales (de huidige koning Charles) en in 2004 werd het bedrijf zelfs hofleverancier van Queen Elizabeth II. Betere reclame is haast niet voor te stellen. 

Verschillende toepassingen van Autoglym

  In ons assortiment vindt u poetsmiddelen van Autoglym voor verschillende toepassingen. Bij Autovoordeelwinkel.nl maken wij onderscheid tussen vier verschillende categorieën van Autoglym-producten. Dit zijn middelen voor het schoonmaken van de carrosserie, van de wielen, van het interieur en accessoires. Als u op zoek bent naar doeken, kwasten of applicators kunt u deze vinden in laatstgenoemde categorie.  Om het interieur van de auto in goede conditie te houden, kunt u onder andere gebruik maken van de Autoglym Interior Shampoo of de Leather Cleaner. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de bekleding, maar ook de vloerbedekking reinigen en verfrissen. Over verfrissen gesproken, Autoglym heeft ook luchtverfrissers in zijn assortiment, zodat uw auto lekker blijft ruiken. 

Een glanzende buitenkant

  Voor het verzorgen van het exterieur van de auto heeft Autoglym allerlei verschillende producten beschikbaar. Zo wordt de AutoGlym Super Resin Polish gebruikt om de carrosserie weer te laten glanzen en om lichte beschadigingen te laten verdwijnen. Ook bijvoorbeeld de Autoglym Bodywork Shampoo zorgt ervoor dat uw auto weer helemaal glanzend de weg op gaat. Verder vindt u ook nog producten met andere toepassingen, zoals het verwijderen van insecten of antivriesmiddelen. Daarnaast zijn er ook verschillende middelen om uw wielen te reinigen en te laten glanzen. 

Autoglym autopoetsmiddelen kopen?

  Als u in ons assortiment de producten heeft gevonden die uw auto er weer als nieuw laten uitzien, bestelt u deze eenvoudig op Autovoordeelshop.nl. Bij ons profiteert u van een snelle levering. Als u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, versturen we nog dezelfde dag uw bestelling naar de bezorgdienst. Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen in onze showroom in Zevenhuizen. Hier staan we verder ook altijd voor u klaar om u te voorzien van advies over onze producten of om uw vragen te beantwoorden. Kom daarom eens langs bestel uw Autoglym-producten online! 

Autoglym poetsproducten kopen? | Autovoordeelwinkel.nl