Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto
0
Winkelwagen

Autoglym - auto poetsproductenWeergave:
 

Superieure onderhoudsproducten voor uw auto!

Autoglym bestaat sinds 1965 en onderscheid van andere auto poetsmiddelen in ontwikkeling en onderzoek naar onderhoudsproducten voor de automotive branche. Ook de exotische britse autofabrikanten: Jaguar, Bentley en Aston Martin adviseren het gebruik van Autoglym.

Het assortiment voor de consument werd in 1985 op de markt gezet en is al jaren een A-merk binnen deze markt. Door middel van gerichte innovatie zijn de poetsproducten te herkennen aan de eenvoud in gebruik en de schitterende resultaten.
 

Verschillende toepassingen van Autoglym

Bij Autovoordeelwinkel.nl maken wij onderscheid tussen 4 verschillende Autoglym categorieën. Dit zijn carrosserie, wielen, interieur en accessoires. Wanneer u op zoek bent naar doeken, kwasten en applicators kunt u in de laatste categorie terecht.
 

Populaire Autoglym producten

De polulaire poetsmiddelen van het merk zijn de Super Resin Polish, Bodywork Shampoo Conditioner, Convertible Soft Top Clean & Protect kit en Extra Gloss Protection. Deze producten zijn alle vier gericht op het gebruik op de carrosserie.
 

Officieel Autoglym Dealer

Sinds 2007 is REMENKO Automotive officieel dealer van het merk. Wij verkopen op onze website Autovoordeelwinkel.nl het complete assortiment van Autoglym. Dit doen wij vanuit onze showroom en magazijn in Zevenhuizen (zh).

Dit betekend veelal op werkdagen voor 16:00u een auto poetsmiddel besteld, volgende dag in huis. Maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom en u laten adviseren over de verschillende producten binnen ons assortiment. Onze medewerkers zullen samen met u kijken naar de geschikte producten voor uw toepassing.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste producten en wilt u één of meerdere van de producten online bestellen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen dan samen met u kijken naar de juiste producten voor uw auto.

Autoglym Auto poetsmiddelen

 


Autoglym poetsproducten kopen? | Autovoordeelwinkel.nl