Al 15 jaar alles voor uw auto | Klantbeoordeling: 9,1
0
Winkelwagen

Jumpstarters

Autovoordeelwinkel.nl levert alle jumpstarters direct uit voorraad. Op werkdagen voor 16:00 besteld = dezelfde dag nog verzonden!


Weergave:
 

Hoe werkt een jumpstarter?

Een jumpstarter is een apparaat dat wordt gebruikt om een ÔÇőÔÇőauto of ander voertuig te starten met een lege batterij. Het werkt door middel van het leveren van een tijdelijke stroomstoot aan de lege accu, waardoor deze voldoende vermogen krijgt om de motor te starten.

Welke jumpstarter past bij uw auto?

De meeste jumpstarters zijn geschikt voor het starten van iedere auto, ongeacht het type of de grootte van de motor. Dit komt omdat het doel van een jumpstarter is om een ÔÇőÔÇőtijdelijke stroomstoot te leveren aan de accu van het voertuig, zodat deze voldoende vermogen krijgt om de motor te starten. Dit proces is in principe hetzelfde voor alle auto's, ongeacht het merk, model of bouwjaar. Zeker de Absaar jumpstarter is geschikt voor universeel gebruik.

Waarom een jumpstarter van Autovoordeelwinkel.nl

Autovoordeelwinkel.nl levert jumpstarters direct uit voorraad en op werkdagen voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden. Alle jumpstarters worden geleverd met zowel 12V sigarettenaansteker, oplader/ouput, een 220V AC netlader en evt. micro USB kabel.