Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Goedkope Pewag sneeuwkettingen bij de Pewag Dealer van Nederland!Pewag-Nordic-Star
Pewag Nordic Star
Pewag-Servo-9-RS9
Pewag Servo 9 RS9
Pewag-Servo-Sport
Pewag Servo Sport
Pewag-Snox-Pro
Pewag Snox Pro
Pewag-Ring-Automatik
Pewag Ring Automatik
Pewag-Brenta-C-4x4
Pewag Brenta C 4x4
Pewag-Servo-SUV
Pewag Servo SUV
Pewag-ServoMatik
Pewag ServoMatik
Pewag-Snox-SUV
Pewag Snox SUV
Pewag-Handschoenen
Pewag Handschoenen

De betrouwbare Pewag sneeuwkettingen zijn geliefd onder wintersporters. De kettingen zijn makkelijk te monteren en vriendelijk geprijsd. De kettingen hebben allemaal het TÜV- en Ö-Norm-keurmerk. Naast sneeuwkettingen produceert Pewag ook kettingen voor off-road gebruik.

Gebruiksvriendelijke en betaalbare kettingen

Pewag sneeuwkettingen zijn geschikt voor alle typen auto's, ook als er maar weinig ruimte achter de wielkast is. Zo heeft de Pewag Servo Sport maar 7mm vrije ruimte nodig in de wielkast. Pewag kettingen zijn zeer gebruiksvriendelijk. U monteert en demonteert de sneeuwketting zonder dat u achter het wiel hoeft te komen. Ook spannen de meeste kettingen automatisch. Naspannen is dus niet meer nodig. Kortom, met Pewag sneeuwkettingen koopt u topkwaliteit voor een budgetprijs!

Goedkoop Pewag Sneeuwkettingen bestellen

De autovoordeelwinkel.nl is de webshop van REMENKO Automotive. Wij hanteren zeer gunstige prijzen. Vaak zijn we de goedkoopste in de markt. Bovendien vindt u bij ons alleen kwaliteitsartikelen van echte topmerken. Daarom zijn we ook de officiële dealer van Pewag sneeuwkettingen. De sneeuwkettingen van dit merk komen namelijk regelmatig als beste uit de test. In de ANWB sneeuwkettingentest eindigt het merk steevast in de top 3.

Pewag Sneeuwkettingen, snelle levering uit eigen voorraad

Autovoordeelwinkel.nl levert sneeuwkettingen uit eigen voorraad. Van Pewag hebben wij ruime voorraad de Nordic Star, Servo RS9, Servo Sport RSS, Snox SXP Pro, Servo SUV RSV en Snox SUV SXV. Hierdoor kunnen wij u een snelle levering garanderen. Indien u uw bestelling op werkdagen  voor 16.00u plaatst heeft u de sneeuwkettingen in de meeste gevallen dan ook de volgende dag in huis. U ontvangt per mail een Track&Trace code zodra uw bestelling verzonden is. U kunt dan uw bestelling volgen zodat u weet wanneer u uw pakket kan verwachten. Levering vindt plaats via PostNL of DPD.

Kortom, snel en voordelig Pewag Sneeuwkettingen kopen doet u bij autovoordeelwinkel.nl! 


 
Autovoordeelwinkel.nl is onderdeel van:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR ZEVENHUIZEN
079-5931658

Onze andere webwinkels:

www.dakdragerwinkel.nl
www.sneeuwkettingenwinkel.nl
www.eropuitverhuur.nl
www.remenko-elektrischefietsen.nl
© 2007-2019 autovoordeelwinkel.nl
REMENKO Automotive


 
 
 
Showroom:

Openingstijden
Routebeschrijving
Onze merken
Thule Winkel
United Carshops


Inbouwstation:

United Installers
Producten
Onze Monteurs


Autovoordeelwinkel.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.