Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto | ÔéČ5,- Korting met de code:4SZXW6KW op bestellingen boven de ÔéČ70,-
0
Winkelwagen
K├Ânig-K-Slim

König K-Slim Sneeuwkettingen, de smalste sneeuwkettingen ter wereld!

 
De König K-Slim (voorheen bekend als de Thule CK-7 - 7mm sneeuwketting) is een noviteit in sneeuwkettingenland. Het is de dunste sneeuwketting ter wereld. Bovendien is de König K-Slim de enige beschikbare 7-mm sneeuwketting met een volledige homologatie (Ö-Norm 5117, CUNA, UNI 11313, TÜV). Autovoordeelwinkel.nl is officieel König Partner en dat heeft grote voordelen voor u:
  • Laagste prijs garantie.
  • Snelle levering direct uit voorraad.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Autovoordeelwinkel.nl is de webwinkel van REMENKO Automotive. Wij houden ons al sinds 2007 bezig met de verkoop en montage van auto accessoires die uw rijcomfort vergroten. Onze ervaren medewerkers kunnen u alles vertellen over de König K-Slim sneeuwkettingen en geven u graag deskundig advies.

De König K-Slim: revolutie in sneeuwkettingenland

Door de speciaal ontwikkelde, gedraaide schakels neemt de sneeuwketting nauwelijks ruimte in beslag. De K-Slim is dus ideale sneeuwketting voor auto's met maar weinig ruimte in de wielkast. De gedraaide schakels van K-Slim sneeuwkettingen zorgen voor een perfecte krachtverdeling tussen de verbindingen. Dat betekent:
  • Meer comfort.
  • Minder trillingen.
  • Minder geluidshinder.
Verder hebben König K-Slim sneeuwkettingen een uitstekende pasvorm dankzij het speciale micro-regulatiesysteem. De ketting vormt een natuurlijk en strak geheel met de band.

De König K-Slim sneeuwkettingen zijn met 7mm de smalste sneeuwkettingen ter wereld. Hierdoor is de König K-Slim toepasbaar op een groot gedeelte van de nieuwere automodellen. Zelfs auto's waarop moeilijk sneeuwkettingen passen. Autofabrikanten stellen dan ook vaak de König K-Slim voor als de te gebruiken sneeuwketting. Voorbeelden hiervan zijn de Citroën C3 Picasso, C4 Picasso, Fiat Bravo, Lancia Delta, Peugeot 1007, Peugeot 207, Renault Laguna II, Renault Laguna III en Seat Exeo.