König sneeuwkettingen

Ben je op zoek naar sneeuwkettingen van König? Dan ben je bij Autovoordeelwinkel.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende types sneeuwkettingen van König, waarmee je veiliger en gemakkelijker besneeuwde (berg)wegen bedwingt. De König sneeuwkettingen zijn van hoge kwaliteit en daarom erg populair. Ben je benieuwd? Bekijk dan snel ons aanbod!

De kwaliteit van de sneeuwkettingen van König

Al meer dan 50 jaar maakt König sneeuwkettingen. In die tijd heeft het merk een goede reputatie opgebouwd. Dit komt voor een belangrijk deel door de hoge kwaliteit van de sneeuwkettingen van König en door de constante innovaties om de producten steeds beter te maken. 

In 2004 werd König overgenomen door het bedrijf Thule. Daardoor staan König sneeuwkettingen bij veel mensen ook bekend als Thule sneeuwkettingen. Inmiddels worden de producten weer onder de merknaam König verkocht, maar qua kwaliteit van de producten heeft het bedrijf allesbehalve een stap achteruit gedaan. 

Ons assortiment König sneeuwkettingen

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan König sneeuwkettingen. Een belangrijk voordeel van dit ruime assortiment is dat er altijd wel een sneeuwketting van König tussen zit die geschikt is voor jouw voertuig. Je kunt onder andere kiezen voor modellen als de König CB-7, König CG-9, König CL-10, König CB-12, König K-Slim en nog veel meer. Al deze sneeuwkettingen van König zijn van de hoge kwaliteit waar het merk om bekend staat. Daarnaast besteedt het bedrijf ook veel aandacht aan het uiterlijk van de sneeuwkettingen. Dus als je op zoek bent naar de mooiste sneeuwkettingen, kies dan voor sneeuwkettingen van König. 

König loopvlakkettingen

Ook voor König loopvlakkettingen kun je terecht op Autovoordeelwinkel.nl. Een belangrijk voordeel van de König loopvlakkettingen in vergelijking met de gewone König sneeuwkettingen is het gemak van de montage. Als je de loopvlakkettingen van König wilt bevestigen aan het wiel, hoef je niet in de wielkast te zijn. Vooral bij banden waarbij er nauwelijks ruimte is om in de wielkast te komen, is een loopvlakketting een uitkomst. 

De König loopvlakkettingen in ons assortiment staan bekend onder de naam König K-Summit. Deze zijn toepasbaar op vrijwel alle auto's en hebben uiteraard dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de andere sneeuwkettingen van König. 

König sneeuwkettingen kopen

König sneeuwkettingen koop je eenvoudig online op Autovoordeelwinkel.nl. Als je bij ons bestelt en we hebben de producten op voorraad, dan heb je jouw bestelling snel in huis. Als je op werkdagen bestelt voor 16.00 uur wordt de bestelling namelijk de volgende dag al bezorgd. Daarnaast kun je bij ons terecht met al jouw vragen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we jou ongetwijfeld verder helpen. Dit kunnen we doen via onze klantenservice, maar ook in onze showroom in Zevenhuizen, waar jij ook ons assortiment kunt bekijken. Kom langs of bestel jouw König sneeuwkettingen online!