Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto | ÔéČ5,- Korting met de code:4SZXW6KW op bestellingen boven de ÔéČ70,-
0
Winkelwagen

Hapro dakkoffer kopen? 

Hapro dakkoffers, kwaliteit uit Nederland. Alle aandacht is besteed aan vormgeving, degelijkheid, veiligheid en gebruiksgemak. Oog voor het detail en de toepassing van de meest geavanceerde moderne materialen maken een Hapro dakkoffer tot een waardevolle investering in reiscomfort. Zorgeloos veilig reizen, met prachtig vormgegeven ruimte voor alle denkbare extra bagage, jaar in jaar uit.

Het is dan ook geen verrassing dat in een dakkoffer vergelijkingstest van Autovisie de Hapro Traxer als Uitstekend is beoordeeld en de Hapro Zenith als Goed.


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Hapro dakkoffer Assortiment

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan Hapro dakkoffers en accesoires en hierdoor is er altijd een passende oplossing voor een koffer die bij uw auto past. De huidig Hapro dakkofferlijn bestaat ui de volgende modellen series:
 

Hapro Softbox

de Hapro Softbox bestaat er in twee maten, de Hapro Softbox 375 en de Hapro Softbox 570. De Softbox is een opvouwbare dakkoffer/daktas. Deze daktas beschikt over een metalen frame aan de binnezijde waardoor deze altijd in de juiste vorm blijft staan. Door de stevige constructie kan de softbox ook zonder bagage op de auto vervoerd worden. De dakkoffer is waterdicht en heeft een eenvoudige en universele bevestiging met een beveiligingsknop en is hij voorzien van een TÜV keurmerk.
 

Hapro Rider

De Hapro Rider bestaat er in drie maten, de Hapro Rider 4.4, 5.4 en 6.4. De koffer is aan 1 zijde te openen en beschikken over een Antraciet deksel. De Rider is gemaakt van stevig kunststof met metalen profielen op de bodem wat de Rider tot een stevige koffer maakt. De Rider is gemakkelijk te monteren met het Easy Fit montage systeem. De Rider heeft namelijk vier haken die vastgedraaid moeten worden met een knop die klikt waarneer deze genoeg aangedraaid is.
 

Hapro Traxer

De Hapro Traxer bestaat uit de volgende modellen: de 4.6, de 5,6, de 6.2, de 6.6 en de 8.6. De Traxer is het meest verkochte model in het assortiment van Hapro. Dit komt mede door het hoge laadvermogen van 75 kg, de dubbelzijdige opening waardoor deze aan beide kanten van de auto geopend kan worden en door de keuze uit 5 verschillende maten en keuze uit meerdere kleuren. Ook staat de Traxer hoog aangeschreven door verschilende vergelijkingstesten waarbij deze koffer goed beoordeeld is. Ook is de Traxer voorzien van een Premium-Fit montage systeem.
 

Hapro Zenith

De Zenith bestaat uit de Hapro Zenith 6.6 en de Hapro Zenith 8.6. De Zenith is het absolute topmodel van Hapro. Net zoals bij de Traxer heeft de Zenith een Premium-Fit montage systeem en een laadvermogen van 75 kg. Ook beschikt de Zenith over een dubbelzijdige opening waardoor u de koffer van zawel de linker- als de rechterzijde kunten openen en sluiten. Daarnaast is deze koffer zeer aerodynamisch.
 

Hapro Roady

De Hapro Roady is er weer in twee maten, de Roady 350 en 450. De Roady heeft een draagvermogen van 50 kg en is TÜV gecertificeerd en beschikt over een centrale vergrendeling wat veiligheid garandeert. Ook heeft de Roady een City Crash, windtunnel en watertest doorstaan waardoor deze bekend staat als een goed bestendige koffer. Ook beschikt de Roady over een standaard fit bevestigingssysteem.
 

Hapro Trivor

De Hapro Trivor bestaat in de Trivor 440, de Trivor 560 en de Trivor 640. De Trivor heeft een sportief uiterlijk en een laadvermogen van maar liefs 75 kg. Ook heeft de Trivor innovatieve, centrale 'autohandgrepen' die opening assist bieden. Door deze assist wordt het deksel een paar centimeter gelift, waardoor het openen van het deksel uiterst soepel gaat. De koffer is aan beid kanten te openen met een soft-klik systeem.
 

Hapro Cruiser

De Hapro Cruiser is er uitsluitend in de 10.8 uitvoering, wat deze koffer wel tot een enorm grote koffer maakt met super veel ruimte. De koffer ziet er erg mooi uit en is ontzettend praktisch. De Cruiser is optimaal als u op zoek bent naar ruimte en gebruiks gemak. De Cruiser is hierdoor enorm geschikt voor de wintersport, omdat er naemlijk wel 9 tot 10 paar ski's in passen. Ook heeft de Cruiser een TÜV en ISO 11154 certificering, wat inhoud dat deze voldoel aan de strengste kwaliteit- en veiligheidseisen.
 

Hapro Nordic

Ook de Hapro Nordic bestaat uitsluitend uit de 10.8. Ook deze koffer is uitermate geschikt voor de wintersport doordat er 8 á 9 ski's in passen. Daarnaast heeft de Nordic een elegant en stijlvol ontwerp. De Nordic heeft een aerodynamisch ontwerp en is erg gebruiksvriendelijk. De dakkoffer is aan beide kanten te openen en beschikt over een centrale vergrendeling wat zorgt voor een goede beveiliging.
 

Hapro Veiligheid

De Hapro is een zeer goed getest merk. De dakkoffer is namelijk onder ander door de ANWB getest. Dit heeft er mede mee te maken dat Hapro een Nederlands merk is, wat staat voor hoge kwaliteit. Bij de test worden de koffers onder meer getest op waterdichtheid, invloed op het rijden, inbraakbestendigheid, constructie en gebruiksgemak. Uit deze tests kwamen Hapro en Thule het beste uit de test, waar Hapro als beoordeling goed heeft gekregen. 
 

Hapro dakkoffer showroom

Bij ons kunt  u uw dakkoffer online bestellen. De bestelde Hapro dakkoffer wordt dan door een koerier of door ons zelf bij u thuis geleverd. Wilt u toch liever eerst kijken of de koffer wel op uw auto past of wilt u graag de verschillen bekijken, dan kan u altijd even bij ons langskomen in onze showroom in Zevenhuizen (Zh). Hier kunt u bijna alle modellen met elkaar vergelijken omdat wij voorzien zijn van het complete Hapro assortiment.
Hapro dakkoffer kopen? | Autovoordeelwinkel.nl