Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto | ÔéČ5,- Korting met de code:4SZXW6KW op bestellingen boven de ÔéČ70,-
0
Winkelwagen

Thule Vector dakkoffers

De Thule Vector is het nieuwste model dakkoffer van het A-merk. Deze bagagebox beschikt over alle kenmerken die u van een dakkoffer kunt verwachten.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Verschillende Thule Vector dakkoffer maten

In tegenstelling tot andere dakkoffer-modellen van Thule wordt de Vector in 3 maten geleverd. Bij iedere Vector-maat heeft u de keuze tussen 2 kleuren:
Het kleurverschil van de Thule Vector zit in het deksel. De bodem van de dakkoffer heeft altijd een zwarte metallic lak en het deksel heeft aan de binnenzijde altijd een witte kleur.
 

Winnaar iF World Design Guide 2019

In 2019 is de Thule Vector uitgeroepen tot winnaar in de IF Word Design Guide. De dakkoffer viel op door het elegante design in combinatie met alle features op het gebied van gebruiksgemak. Zo beschikt de Vector onder andere over verlichting aan de binnenzijde van de dakkoffer en over het vernieuwde sluitingssysteem.
 

Thule Vector online of in de showroom

Bij Autovoordeelwinkel.nl koopt u de Thule Vector voordelig online. Daarnaast kunt u ook de nieuwste Thule dakkoffer in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland) bekijken. Hier kunnen onze medewerkers u alle nieuwe features van deze Thule premium dakkoffer laten zien.

Thule Vector dakkoffer kopen? Autovoordeelwinkel.nl