Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto
0
Winkelwagen

Koelbox auto kopen?

Autovoordeelwinkel.nl uw partner voor auto koelboxen! Alle onderstaande koelboxen leveren wij uit voorraad. Op werkdagen voor 16:00 koelbox auto besteld, morgen in huis.


Weergave:
 


Bezig met laden...


Wij leveren uitsluitend auto koelbox modellen van A-merken en dus van hoge kwaliteit. Zo leveren wij op dit moment de volledige Dometic auto koelboxen assortiment. Binnen deze range vind u vier verschillende koelboxen voor in uw auto, varierend van 25 tot en met 39 liter. Al deze koelboxen hebben ruimte van 2 liter flessen en worden in ieder geval geleverd met een 12 volt aansluiting voor in uw auto.
 

Koelbox auto en stopcontact

Wilt u niet alleen gebruik maken van de koelbox in de auto, maar ook op uw vakantiebestemming? Als u kiest voor de Dometic KV 30 of Dometic W40 kunt u de koelbox in de auto en in het stopcontact (netstroom) gebruiken. Zo bent u ook op de camping verzekerd van gekoelde dranken en etenswaren.
 

Vrachtwagen koelbox

Bij de SCV 26 en W40 beschikt u ook over een 24 volt aansluiting. Dit betekent dat deze koelboxen kunt gebruiken in uw vrachtwagen. Bij de SCV 26 kunt u 25 liter aan spullen koelen, bij de W40 is dit maar liefst 39 liter.

Autovoordeelwinkel.nl uw specialist op het gebied van thermo elektrische  koelbox voor auto en vrachtwagen koelboxen!