Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto | ÔéČ5,- Korting met de code:4SZXW6KW op bestellingen boven de ÔéČ70,-
0
Winkelwagen

Auto koelbox

Autovoordeelwinkel.nl uw partner voor auto koelboxen! Alle onderstaande koelboxen leveren wij uit voorraad. Op werkdagen voor 16:00 een autokoelbox besteld, morgen in huis. Ook voor een handige elektrische koeltas bent u bij ons bij het juiste adres. 

De beste koelbox voor in de auto vindt u bij Autovoordeelwinkel.nl.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Ons aanbod auto koelkasten

Wij leveren uitsluitend auto koelbox modellen van A-merken en dus van hoge kwaliteit. Zo leveren wij op dit moment de volledige Dometic auto koelboxen assortiment. Binnen deze range vind u vier verschillende koelboxen/koelkasten voor in uw auto, varierend van 25 (mini koelbox) tot en met 39 liter. Al deze koelboxen hebben ruimte van 2 liter flessen en worden in ieder geval geleverd met een 12 volt aansluiting voor in uw auto. Een koelbox voor in de auto is veelal niets anders dan een draagbare koelkast.

Koelbox auto en stopcontact

Wilt u niet alleen gebruik maken van de koelbox in de auto, maar ook op uw vakantiebestemming? Als u kiest voor de Dometic KV 30 of Dometic W40 kunt u de koelbox in de auto en in het stopcontact (netstroom) gebruiken. Zo bent u ook op de camping verzekerd van gekoelde dranken en etenswaren. Autovoordeelwinkel.nl levert koelboxen voor 12 volt, 24 volt en 230 volt aansluiting.

Vrachtwagen koelbox

Bij de SCV 26 en W40 beschikt u ook over een 24 volt aansluiting. Dit betekent dat deze koelboxen kunt gebruiken in uw vrachtwagen. Bij de SCV 26 kunt u 25 liter aan spullen koelen, bij de W40 is dit maar liefst 39 liter.

Autovoordeelwinkel.nl uw specialist op het gebied van thermo elektrische koelbox voor auto en vrachtwagen koelboxen!