Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto | ÔéČ5,- Korting met de code:4SZXW6KW op bestellingen boven de ÔéČ70,-
0
Winkelwagen

Fietsendrager 3 fietsen

Zoek je een fietsendrager voor 3 fietsen? Bekijk het gehele assortiment van Autovoordeelwinkel.nl hieronder! Snelle levering en lage prijzen!


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Voor fietsliefhebbers die graag met vrienden of familie reizen, is een fietsendrager 3 fietsen een goede investering. Dit type fietsendrager is ontworpen om drie fietsen veilig en efficiënt te vervoeren, waardoor deze perfect is voor wie graag met een groep nieuwe bestemmingen verkent op de fiets.

Waarom een fietsendrager voor 3 fietsen?

Een fietsendrager voor 3 fietsen wordt achterop jouw auto gemonteerd en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd en losgemaakt.Met deze fietsendrager kunt je jouw fietsen overal mee naartoe nemen en genieten van fietsen op nieuwe en plaatsen. Bovendien is een fietsendrager 3 fietsen een handige en efficiënte manier om jouw fietsen te vervoeren zonder kostbare ruimte in jouw auto in te nemen.

Type fietsendragers 3 fietsen

Als je 3 fietsen wilt vervoeren kun je kiezen tussen twee type fietsendragers: een trekhaak fietsendrager of een achterklep fietsendrager. Trekhaakfietsendragers zijn universeel en passen op iedere trekhaak indien je de kogeldruk niet overschrijdt, dit is het maximale gewicht dat mag rusten op de trekhaak. Bij achterklep fietsendragers ligt het iets anders, hierbij moet je kijken naar het type auto dat je hebt. Niet iedere achterklepfietsendrager past op iedere achterklep. Per type fietsendrager kun je in de toepassingenlijst of applicatielijst vinden of deze geschikt is voor jouw auto.

Fietsendrager 3 fietsen kopen

Wil je een fietsendrager voor 3 fietsen kopen? Dan is het belangrijk om te kijken naar de specificaties van de fietsdrager zodat je precies weet of de drager alle eigenschappen heeft die je zoekt. Denk hierbij aan:
  • Wat voor soort fietsen wil je vervoeren: een racefiets, stadsfiets, elektrische fiets, kinderfiets, mountainbike of BMX?
  • Wat is het maximale draagvermogen van de drager?
  • Wil je de drager kunnen inklappen?
  • Wil je een drager met wieltjes?
  • Wat voor afmetingen moeten de wielgoten hebben?
  • Moeten de framehouders te verstellen zijn?
  • Wat wil je maximaal uitgeven?
Een paar voorbeelden van goede fietsendragers voor 3 fietsen zijn:
  1. Thule VeloCompact 3 - Deze heeft een draagvermogen van 60 kg. Hij heeft een compact en lichtgewicht ontwerp, waardoor hij gemakkelijk te installeren en op te bergen is wanneer hij niet wordt gebruikt. De Thule VeloCompact 3 wordt geleverd met verstelbare wielhouders en sloten voor extra veiligheid.
  2. Atera Strada DL3 - Deze fietsendrager heeft een draagvermogen van 45 kg. Hij beschikt over een uniek kantelmechanisme waarmee je toegang hebt tot de kofferbak van jouw voertuig zonder de drager of de fietsen te hoeven los maken. De Atera Strada DL3 is compatibel met de meeste soorten fietsen en wordt geleverd met verstelbare wielhouders en sloten voor extra veiligheid.
  3. Spinder SL3 - Deze fietsendrager heeft een draagvermogen van 60 kg en heeft een eigen gewicht van 21 kg. Daarnaast beschikt de SL3 over een uniek schuifsysteem waarmee je de fietsendrager kun uitschuiven met de fietsen erop. De Spinder SL3 wordt geleverd met een vergrendelingssysteem dat jouw fietsen vastzet op de drager en een verstelbaar wielhoudersysteem dat op de meeste soorten fietsen past.
Kortom, een fietsendrager 3 fietsen is een perfecte investering voor elke fietsliefhebber die vaak met vrienden of familie op pad gaat. Kies een fietsendrager van hoge kwaliteit die aan jouw behoeften voldoet, en je bent in een mum van tijd op weg naar nieuwe fietsavonturen. Geniet van het verkennen van nieuwe bestemmingen en het creëren van mooie herinneringen met jouw familie of vrienden tijdens het fietsen.