Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto | ÔéČ5,- Korting met de code:4SZXW6KW op bestellingen boven de ÔéČ70,-
0
Winkelwagen
Elektrische-fietsen

Fietsendragers voor elektrische fietsen

Ook voor fietsendragers voor elektrische fietsen bent u bij Autovoordeelwinkel.nl aan het juiste adres! Fietsendragers voor elektrische fietsen beschikken vaak over een hoog laadvermogen en extra ruimte tussen de wielgoten.

Voor alle fietsendragers voor elektrische fietsen geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis!


Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Meer weten over fietsendragers voor elektrische fietsen? Lees onze blog:

Fietsendrager elektrische fietsen bevestigen

Een e-bike/elektrische fiets kan alleen bevestigd worden op een trekhaakfietsendrager. De reden hiervoor is het hoge gewicht van de e-bike, deze kan niet gedragen worden op het dak van uw auto of aan de achterklep. 
De fietsendragers voor elektrische fietsen zijn allemaal eenvoudig te bevestigen op de trekhaak van je auto. Wil je toch de toegang tot je kofferbak behouden? Kies dan voor een kantelbare fietsendrager, zoals de Hapro Atlas Premium Xfold II of de Thule EasyFold XT2. De Hapro Atlas Premium Xfold II en Thule EasyFold XT2 hebben ook het voordeel dat deze volledig opvouwbaar zijn en dus gemakkelijk zijn op te bergen wanneer de drager niet wordt gebruikt.


Op stap met de elektrische fiets?

Elektrische fietsen zijn mede door de accu en het frame een stuk zwaarder dan een normale fiets, met een handige oprijgoot hoeft u nooit meer de zware fiets op de fietsendrager te tillen maar kunt u hem gemakkelijk op de fietsendrager rijden.

Autovoordeelwinkel.nl levert de volgende oprijgoten direct uit voorraad:

Veiligheid fietsendrager elektrische fietsen

Vrijwel alle fietsendragers voor elektrische fietsen beschikken over een arm die bevestigd kan worden aan het frame van de fiets. Dit zorgt voor een veilige montage op de fietsendrager. Wanneer u meerdere elektrische fietsen wilt bevestigen op een trekhaak fietsendrager, houdt dan rekening met het gewicht van de fietsen en het maximale laadvermogen van de fietsendrager.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over uw fietsendrager of heeft u hulp nodig met de montage? Neem contact met ons op!

Alle fietsendragers voor elektrische fietsen koopt u voordelig en snel bij Autovoordeelwinkel.nl | Direct uit voorraad geleverd.