Al 15 jaar alles voor uw auto | Klantbeoordeling: 9,1
0
Winkelwagen

Fietsendrager voor 1 fiets

Autovoordeelwinkel.nl levert een breed assortiment A-merken fietsendragers voor 1 fiets. Alle fietsendragers worden direct uit voorraad geleverd.

Bestel vandaag nog en profiteer van een snelle verzending en een lage prijs!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Een fietsendrager voor 1 fiets is een handige en veilige mogelijkheid om jouw fiets op de auto te vervoeren. Een fietsendrager voor 1 fiets kan worden gemonteerd op het dak van de auto, trekhaak of op de achterklep van de auto. Ook zijn er verschillende dissel fietsendragers voor 1 fiets.

Fietsendrager voor 1 fiets monteren

Onze fietsendragers voor 1 fiets zijn geschikt voor vrijwel alle soorten fietsen en is eenvoudig te monteren op uw auto. Voor elektrische fietsen (e-Bikes) is alleen een fietsendrager voor op de trekhaak of dissel geschikt. Dankzij het compacte en lichte ontwerp kan je de fietsendrager gemakkelijk opbergen wanneer je hem niet gebruikt.

Veilig de fiets vervoeren

Veiligheid is bij ons van groot belang. Daarom is onze fietsendrager getest en goedgekeurd volgens de strenge Europese veiligheidsnormen. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw fiets meenemen op reis, wetende dat deze veilig op de fietsendrager staat. 

Bij Autovoordeelwinkel.nl koop je gemakkelijk en snel een fietsendrager voor 1 fiets. Alle fietsendragers worden direct uit voorraad geleverd en kunnen ook in de showroom worden opgehaald.