Al 15 jaar alles voor uw auto | Klantbeoordeling: 9,1
0
Winkelwagen

Fietsendrager 4 fietsen

Op zoek naar een fietsendrager voor 4 fietsen? Autovoordeelwinkel.nl heeft een ruim aanbod, bekijk alle modellen fietsendragers hieronder! Topkwaliteit tegen de laagste prijs.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Fietsendrager 4 fietsen, onmisbaar voor wie graag met een groep gaat fietsen. Handig als je geen plek hebt in de auto of geen aanhanger hebt maar toch je fietsen veilig wilt vervoeren. Er zijn 2 type fietsendragers verkrijgbaar waarmee je 4 fietsen kunt meenemen: achterklep fietsendragers en trekhaak fietsendragers.

Waarom een fietsendragers voor 4 fietsen?

Een fietsendrager voor 4 fietsen kan voor veel verschillende activiteiten worden gebruikt. Een paar voorbeelden:
 1. Een weekend weg met het gezin: Handig om de fietsen mee te nemen en met z'n alle de omgeving te verkennen.
 2. Een familie weekend: Makkelijk naar verschillende plekken in de buurt zonder de auto te hoeven pakken.
 3. Een vakantie in eigen land: Nederland is goed ingericht voor fietsers en daarom ideaal om alles op de fiets te kunnen doen.
 4. Een fietstocht met jouw fietsclub: Makkelijk de mountainbikes, racefietsen of carbon fietsen mee voor de hele groep.
 5. Een sportieve fietsvakantie naar het buitenland met het gezin of een groep vrienden: Je kunt zo in een korte tijd veel verschillende fietsroutes ontdekken.
 6. Wierenevenementen: Als je meedoet aan wielerevenementen, zoals fietstochten of wedstrijden, kan een fietsendrager voor 4 fietsen je helpen om je racefietsen veilig en gemakkelijk naar het evenement te vervoeren.
 7. Dagje weg: Je kunt makkelijk een dagtocht maken met jouw eigen fietsen zonder een fiets te hoeven huren.
 8. Verhuizen: Als je gaat verhuizen wil je waarschijnlijk ook jouw fietsen meenemen naar het nieuwe huis. Ook hiervoor kan een fietsendrager voor 4 fietsen dus erg handig zijn.

Welke fietsendrager 4 fietsen kopen?

Als je een fietsendrager voor 4 fietsen wilt kopen is het slim om te bedenken waarvoor je hem wilt gebruiken. Iedere type fietsendrager heeft zo zijn unieke eigenschappen. Zo zijn er fietsendragers voor 4 fietsen waarmee je ieder type fiets kunt vervoeren zoals: mountainbikes, carbon fietsen, racefietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen en BMX fietsen. Maar er zijn ook fietsendragers voor 4 fietsen die beperkt zijn tot een paar type fietsen.

De volgende dingen zijn belangrijk om rekening mee te houden:
 • Het type fiets dat je wilt vervoeren
 • Wat past er op jouw type auto.
 • Welke wensen je hebt qua gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

Type fietsendragers voor 4 fietsen

Als je 4 fietsen wilt vervoeren zijn er twee opties: met een fietsendrager op de achterklep of met een fietsendrager op de trekhaak. Het aanbod van een achterklep fietsendrager voor 4 fietsen is wel beperkt. Vaak is dit een fietsendrager voor 3 fietsen die uit te breiden is naar 4 fietsen. Zoals bijvoorbeeld de Thule WanderWay 2 in combinatie met de WanderWay Bike Adapter.

Goed om te weten is dat je met een achterklep fietsendrager bijna nooit elektrische fietsen kunt vervoeren. Dit komt omdat elektrische fietsen zwaar zijn en een achterklep fietsendrager minder laadvermogen heeft dan een trekhaak fietsendrager.

Nieuw assortiment

Er zijn veel nieuwe fietsendragers op de markt voor het vervoeren van 4 fietsen: Autovoordeelwinkel.nl levert veel fietsendrager 4 fietsen uit eigen voorraad! Ook te koop en te zien in de showroom.