Hapro Cruiser dakkoffers

De Hapro Cruiser is een stevige en enorme dakkoffer. Dankzij een laadruimte van maar liefst 600 liter kunt u een grote hoeveelheid bagage meenemen op vakantie. Zo passen er bijvoorbeeld wel 9 tot 10 paar ski's in de koffer. Optimaal voor ruimte en gebruiks gemak.

Aerodynamische dakboxen met enorme inhoud!

De Cruiser combineert het beste op het gebied van veiligheid en functionaliteit en is de ideale oplossing als u op zoek bent naar gebruiksgemak en veel extra bagageruimte. Zo is de Hapro Cruiser dakkoffer dan ook één van de populairste bagegeboxen voor het gebruik in de zomer- en wintervakantie. De Hapro Cruiser 10.8 heeft een inhoud van maar liefs 600 liter en een laadvermogen van 75 kg. 

De dakbox is beschikbaar in 1 grootte: de 10.8. Daarnaast is de Cruiser verkrijgbaar in 2 kleuren: Brilliant Black (Hoogglans Zwart) en Anthracite (Mat zwart).

Cruiser veiligheid!

De Cruiser heeft meerdere veiligheidstesten ondergaan waardoor deze beschikt over een TÜV certificaat, maar de Cruiser heeft ook een van de de strengste kwaliteit- en veiligheidscontrole ondergaan en doorstaan, waardoor hij ook beschikt over een ISO 11154 certificaat. Dit is een controle die in de toekomst van kracht zal gaan, waardoor de Cruiser extra veilig is. 

Premium Fit Bevestigingssysteem

Ook beschikt de Hapro Cruiser 10.8 over een slim Premium Fit bevestigingssysteem. Hierdoor duurt de montage van de dakkoffer op uw auto slecht enkele minuten. Dit systeem bevat 4 'Premium fits', die binnen 1 handomdraai de klemmen vastgrijpen om de dakdrager. Daarnaast centreren deze klemmen zich automatisch, waardoor de Hapro Cruiser op vrijwel alle dakdragers te monteren is. 

Specificaties


- 600 liter inhoud
- 75 kilo laadvermogen
- TÜV en ISO 11154 gecertificeerd
- Opening aan beide kanten
- Afsluitbaar slot
- Premium Fit bevestiging
- Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Hapro Cruiser kopen? | Autovoordeelwinkel.nl