Al 15 jaar alles voor uw auto | Klantbeoordeling: 9,1
0
Winkelwagen

Hapro Trivor dakkoffer

Hapro luidt met de introductie van de Trivor een nieuw tijdperk in op het gebied van dakkoffers. Deze tegenhanger van de Thule Motion XT dakkofferlijn is namelijk de eerste dakkoffer met een ergonomische ‘autohandgreep’ aan zowel de rechter- als linkerzijde. Met deze handgreep opent en sluit u de dakkoffer in één natuurlijk beweging. Kenmerkend voor de Hapro Trivor dakkoffer: de sleutel is nodig voor het afluiten van de handgreep, maar niet voor het openen van de dakkoffer.


Weergave:
 


Bezig met laden...

De Trivor heeft een innovatieve en centrale handgreep, vergelijkbaar met een autohandgreep, die je zonder sleutel kunt bedienen. De dakkoffer is aan beide zijden veel makkelijker te openen en sluiten. Daarnaast brengt de handgreep een mechaniek in werking waarmee het deksel al een eerste 2 centimeter wordt gelift, waardoor het vervolgens openen van het deksel uiterst soepel gaat.
 

Hapro Trivor in verschillende maten

Het nieuwste dakkoffermodel van Hapro heeft een opvallend sportief uiterlijk en biedt vanwege de hoogte ongekend veel laadruimte. Deze dakkoffer is verkrijgbaar in 3 afmetingen, maar zelfs de inhoud van de kleinste Trivor is vergelijkbaar met die van een extra kofferbak. Het volume loopt uiteen van 440 – 640 liter. Dit alles maakt de Trivor uitermate geschikt voor outdoorvakanties, waarbij men veel uitrusting meeneemt. Verder is de volledige lengte van de bodem verstevigd met metalen profielen voor optimale stevigheid en stabiliteit.

Koop uw Hapro Trivor dakkoffer op Autovoordeelwinkel.nl