Autovoordeelwinkel.nl, al 15 jaar alles voor uw auto | ÔéČ5,- Korting met de code:4SZXW6KW op bestellingen boven de ÔéČ70,-
0
Winkelwagen

Hapro Rider dakkoffers: Comfort en veel ruimte gecombineerd.Met een Hapro Rider doet u geen concessies. Deze dakkoffer is de opvolger van de Hapro Probox. Er is zorgvuldig aandacht besteed aan een vernieuwend design, de betrouwbaarheid, de veiligheid en het gebruiksgemak. Dankzij de extra ruimte en de moderne materialen van de Rider gaat u met nog meer plezier op reis. Deze dakkoffer is een waardevolle investering in comfortabel en veilig reizen met voldoende ruimte voor al uw extra bagage. Elk jaar en elke reis opnieuw.

Als het op veiligheid aankomt, neemt Hapro geen enkel risico. De Hapro Rider is getest onder de zwaarste omstandigheden, veel zwaarder dan u op de weg zult tegenkomen. De Rider heeft alle TÜV-tests, citycrash-tests, stabiliteitstests en tril-, water- en windtunneltests glansrijk doorstaan. Hapro garandeert dan ook een hoog veiligheidsniveau. U krijgt maar liefst 3 jaar garantie op een Hapro Rider.


Weergave: