Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Thule kitset 1708
Thule kitset 1708 | Audi A3 vanaf bouwjaar 2013 | Glad dak
Reviews | Review toevoegen

Thule 1708 montage kitset. Geschikt voor een Audi A3 3-deurs en Sportback vanaf 2013 met een normaal (glad) dak.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag in huis.

€ 46,00
€ 39,95
Prijs per set van 4 kits

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Thule kitset 1708 | Audi A3 Sportback (5-deurs) vanaf bouwjaar 2013 | Glad (normaal) dak

Een Thule kitset is het auto specifieke deel van de Thule dakdragerset en is de verbinding tussen de auto en de voetenset van de dakdragers. Kit 1708 bestaat uit 4 rubberen pads die op het dak steunen en 4 klepels die om de dakrand klemmen. De klepels van de kitset zijn voorzien van een speciale coating zodat alle contactdelen met zijn beschermd ter voorkoming van beschadigingen aan het dak van uw Audi A3 Sportback vanaf 2013.

Thule kitset 1708 wordt gemonteerd op het normale (gladde) dak van een Audi A3 Sportback vanaf 2013. U bevestigt de kitset aan de onderzijde van de Thule Rapid System 754 voetenset. De dakdragerstangen worden aan de bovenzijde van deze voetenset bevestigd.


Montage van Thule kitset 1708

Voor de montage van de dakdragers op uw A3 gebruikt u altijd de handleiding uit de verpakking van de kitset. Zowel de klepels als de rubberpads zijn voorzien van een getal. Aan de hand van dit getal kunt u bepalen op welke positie deze gemonteerd moeten worden. U klemt de klepels in de Thule 754 voetenset en de rubberen pads drukt u vast aan de onderzijde van de voeten. Met de bijgeleverde stickers geeft u aan welke positie de voet heeft. FL = Front Left (linksvoor) etc.. 

In de handleiding wordt ook aangegeven op welke positie de voeten in de stang komen te staan. De SquareBars zijn voorzien van een maattabel op de onderzijde en bij de WingBar schuift u een maatstrip in de WingBar. De voeten schuift u vanaf de zijkant in de dakdragerstangen en u zet de voeten met een hevel vast op de aangegeven maat. Nu staan de voeten op de juiste afstelling in de stangen voor correcte montage op uw Audi A3. 


Thule Rapid System 754 voetenset bijbestellen

Kitset 1708 moet worden gemonteerd in Thule Rapid System 754, de voetenset voor auto's met glad (normaal) dak. Heeft u deze nog niet? Bestelt u hem dan direct mee. Bent u nog in het bezit van een Thule Rapid System 750 voetenset? Dan kunt u deze ook gebruiken voor de montage van de kitset, mits u de stalen stangen gebruikt. 


Thule dakdragerstangen bijbestellen

Als u al Thule dakdragerstangen in uw bezit heeft, let dan altijd op de lengte van uw dakdragerstangen. De Audi A3 heeft namelijk dakdragerstangen nodig met een lengte van 127 cm.

Heeft u al wel de juiste stalen stangen, maar wilt u uw set upgraden naar de huidge standaard? Kies dan voor de Thule WingBar. De vorm van de Thule WingBar is (zoals de naam al zegt) afgeleid van een vliegtuigvleugel. Hierdoor produceert de Thule WingBar een stuk minder windgeruis dan de Thule SquareBar (standaard staal). De WingBar is beschikbaar in 2 kleuren, De standaard WingBar uitgevoerd in een aluminium kleur en de Thule WingBar Black.

Wilt u grote en zware ladingen vervoeren op uw A3? Dan kunt u ook de Thule SlideBar 892 bijbestellen. De SlideBar is uitschuifbaar naar de zijkant van de auto. Hierdoor hoeft u de lading dus niet bovenop uw Audi te tillen.

Thule Partner Autovoordeelwinkel.nl, levert Thule kitset 1870 uit eigen voorraad.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Deze review zal worden gecontroleerd en zodra goedgekeurd zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
Autovoordeelwinkel.nl is onderdeel van:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR ZEVENHUIZEN
079-5931658

Onze andere webwinkels:

www.dakdragerwinkel.nl
www.sneeuwkettingenwinkel.nl
www.eropuitverhuur.nl
www.remenko-elektrischefietsen.nl
© 2007-2019 autovoordeelwinkel.nl
REMENKO Automotive


 
 
 
Showroom:

Openingstijden
Routebeschrijving
Onze merken
Thule Winkel
United Carshops
 
Inbouwstation:

United Installers
Producten
Onze Monteurs


Autovoordeelwinkel.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.