Al 15 jaar alles voor uw auto | Klantbeoordeling: 9,1
0
Winkelwagen

Auto Reistassen kopen?

Autovoordeelwinkel.nl levert hoge kwaliteit auto reistassen van A-merken zoals Car-Bags en Kjust. 

Bestel vandaag nog en profiteer van de laagste prijs garantie.


Weergave:
  1 / 6  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5 6  

Auto reistassen van A-merken

Wij leveren auto reistassen op maat van de A-merken CarBags en Kjust. Beide merken maken alleen auto specifieke tassensets. Dit betekend dat u altijd verzekerd bent van de optimale pasvorm in uw auto. Beide merken kunnen we veelal binnen 1 tot 3 werkdagen aan huis leveren.

Mocht uw automodel er niet tussen staan, neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor uw auto.

Car-Bags autotassen

Carbags sets zijn vooral te herkennen aan de dubbele laag. De meeste sets van CarBags, bestaan uit 6 tassen. Een onderlaag van 3 trolly's. Deze trolly's hebben 2 wieltjes en uitschuifbare handvatten aan de bovenzijde. Boven deze laag komen 3 handtassen. De complete sets zijn altijd ontworpen om onder de hoedenplank of het afdekscherm te blijven.

Kjust autotassen

De Kjust sets verschillen in aantal. Zo zijn er sets van 3 stuks, maar ook sets van 6 stuks te vinden. Hierbij kunt u vaak ook kiezen tussen een set met sporttassen en een set met 'aero-tassen'. De sporttassen beschikken over een opbergvlak aan de onderzijde, hier kunt u onder andere uw sportschoenen in kwijt. De Aerosets beschikken over tassen die u mee mag nemen als handbagage in het vliegtuig. Zo heeft u dus nooit meer een andere tassenset nodig.

Tassensets met snelle levering

De tassensets leveren wij altijd snel naar u toe. U mag uit gaan van een levertijd van 1 tot 3 werkdagen aan huis. Wij leveren zowel de CarBags als Kjust sets altijd met zonder verzendkosten.

Wilt u de set liever bij ons komen ophalen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wel willen we u dan vragen om vooraf contact met ons op te nemen. Dan weten wij zeker dat u niet misgrijpt op het moment dat u bij ons op locatie bent. 

Autovoordeelwinkel.nl, uw auto reistassen specialist.