Op vakantie met de hond? Dit zijn d├ę Must-haves voor in de auto.

Op vakantie met de hond? Dit zijn d├ę Must-haves voor in de auto.

De hond gaat mee op vakantie, leuk! Op reis met je hond is voor de meeste hondeneigenaren een feest. Mooie plekken bezoeken met je trouwe viervoeter en altijd een reisgenoot bij je in de auto. Een win-win situatie, jullie hoeven elkaar niet te missen tijdens de vakantie.

Voorbereiding autovakantie met de hond

Voordat je vertrekt is het wel verstandig om een aantal voorbereiding te treffen, zodat jullie beide een zorgeloze vakantie tegemoet gaan.

Hondenrek

Een hondenrek is super handig als je jouw hond mee wilt nemen in de auto. Je plaats het hondenrek als afscheiding tussen de kofferbak en achterbank. Hiermee voorkom je dat jouw hond tijdens het rijden door de auto gaat lopen of tijdens het remmen onbedoeld op jouw schoot beland.

Wij verkopen zowel autospecifieke als universele hondenrekken. Een universeel hondenrek past in bijna iedere auto in tegenstelling tot een autospecifiek hondenrek dat speciaal op maat gemaakt is per automerk en model. Je kunt bij  Autovoordeelwinkel.nl een hondenrek kopen voor alle automerken.

Hond in auto met laaddrempelbescherming

Laaddrempelbescherming

Als jouw viervoeter in de auto springt is de kans groot dat hierdoor de laaddrempel van je auto beschadigt. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Zorg daarom dat je bumper goed beschermd is met laaddrempel folie. Met deze folie kun je jouw laaddrempel goed beschermen tegen krassen en vuil. Makkelijk zelf aan te brengen dankzij doe-het-zelf montage.

Kofferbakmat

Wie een hond heeft weet dat het een uitdaging is om de auto schoon te houden. Zeker na die boswandeling door de modder of wandeling over het strand. Met behulp van een kofferbakmat/kofferbakschaal, bescherm je de bekleding in de kofferbak. Deze rubberen schaal heeft opstaande randen waardoor vuil en vocht in de schaal blijft liggen. Hierdoor heb je geen last meer van modderige en natte poten op je bekleding. Je kunt de kofferbakschaal makkelijk schoon maken met water en een doek. Ook kun je de kofferbakmat uit de auto halen om schoon te spoelen met een tuinslang.

Stoelhoezen

Neem je jouw hond mee op de achterbank of bijrijders stoel? Bescherm dan jouw bekleding met stoelhoezen.

Koelbox

Wanneer je lang onderweg bent is het handig om een koelbox mee te nemen. Met een koelbox voor in de auto kun je makkelijk het eten en drinken voor jou en jouw hond koel houden. Bij  Autovoordeelwinkel.nl heb je een ruime keuze uit verschillende koelboxen, zowel simpele koelboxen en koeltassen als luxere modellen die werken op stroom of op een accu.

Fietsendrager

Wil je gaan fietsen met de hond? Neem makkelijk jouw fiets mee met een fietsendrager op de trekhaak, het dak of de achterklep. Bij Autovoordeelwinkel.nl verkopen we fietsendragers voor 1 fiets, voor 2 fietsen, voor 3 fietsen en 4 fietsen.Ook voor een fietsendrager voor elektrische fietsen kun je bij ons terecht. Geen gedoe meer met huren van fietsen maar gaan en staan waar je wilt, met je eigen fiets.

Dakkoffer

Met een hond op vakantie is leuk maar zorgt ook voor extra bagage. De auto is al snel gevuld met een hondenmand, een voerbak, de riem en speeltjes. Neem daarom een dakkoffer mee waar je grote spullen in kunt vervoeren. Zo blijft er ook meer plek in de auto vrij voor jouw dierenvriend. Ook voorkom je hiermee dat de hond losliggende spullen over zich heen krijgt.

Hulpveren

Alle bagage samen met het gewicht van jouw hond kunnen zorgen voor een zware belading. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn omdat je auto tot een bepaald gewicht beladen kan worden zonder problemen. Ga je de auto echter te zwaar beladen dan kan het wel problemen opleveren. Je auto zakt dan te ver door waardoor je niet veilig meer kan rijden. Zorg er daarom voor dat je, indien nodig, hulpveren koopt. Deze ondersteunen de originele auto vering waardoor de auto niet ‘’door de vering zakt’’. Met hulpveren kun je veilig rijden met zware belading.

Startkabels of jumpstarter

Stil komen te staan met een lege accu is geen pretje. Gebeurd het toch, dan kun je het jezelf makkelijk maken door startkabels of een jumpstarter mee te nemen. Hiermee kun je zorgen dat je de accu een boost geeft en weer verder kunt rijden. Dit hoeft niet veel te kosten want wij verkopen al startkabels vanaf €11,97.

Veiligheids- artikelen

Als laatste raden we aan om van te voren te controleren wat er verplicht mee moet in de auto. Dit is per land verschillend. Ben je nog op zoek naar veiligheidsartikelen zoals hesjes, een gevarendriehoek of EHBO kit. Kijk dan eens naar ons assortiment veiligheidsartikelen voor in de auto. Hier vind je allerlei handige artikelen waarmee je de veiligheid van jouw reis verhoogt.

Ben jij klaar voor een zorgeloze en comfortabele vakantie met jouw hond? Autovoordeelwinkel.nl wens jou een fijne reis!
  Nancy van der Ploeg     08-08-2023 14:55     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.