Bumperbescherming / beschermfolie kopen?

Om de juiste bumperbescherming of bumperfolie te bestellen, kiest u eerst uit onderstaand overzichtuw merk auto. Daarna kunt u een keuze maken tussen de verschillende modellen en uitvoeringen, waarna u alle geschikte bumperbescherming voor uw auto ziet.

Bumperbescherming kopen? Carschield Bumperfolie

Tegenwoordig zijn de bumpers van auto's meegespoten in de kleur van de auto. Bij het in- en uitladen van boodschappen, grote pakketten etc. zijn krassen snel gemaakt. Autovoordeelwinkel.nl heeft hiervoor de oplossing: op maat gesneden achterbumperfolie. Onze bumperfolie's zijn uitgetekend via de originele tekeningen van de achterbumper van een specifiek automodel in combinatie met het bouwjaar. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de perfecte pasvorm op uw auto en dus een auto specifieke bumperbescherming voor uw achterbumper.

Hoogwaardige bumperbescherming in twee uitvoeringen

De hoogwaardige Polyurethaan folie is zeer sterk en flexibel en vormt een tweede huid op de achterbumper van uw auto. Standaard leveren wij de beschermfolie van transparant Polyurethaan, hierdoor is de folie bijna niet zichtbaar en omdat deze folie transparant is doet de folie geen afbreuk aan het uiterlijk van uw auto. Voor een kleine meerprijs kunt u ook kiezen voor de zwarte folie (Black PU Structure). Dit adviseren wij bij oudere auto's waarbij er al meerdere beschadigingen op de bumper zichtbaar zijn.

Beschermfolie achterbumper plakken

De bumperbescherming / bumperfolie is eenvoudig zelf aan te brengen dankzij de standaard meegeleverde montage kit. Alle benodigdheden inclusief montagevloeistof worden meegeleverd zodat u zelf uw achterbumper goed kunt beschermen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de bumperfolie door REMENKO Automotive te laten plakken. Hiervoor vragen wij een meerprijs van € 15,00 voor een losse achterbumperfolie. Klaar terwijl u wacht!

Bumperbescherming kopen? | Autovoordeelwinkel.nl