Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Grotere glasoppervlakten horen bij het moderne autodesign. Beter zicht rondom en optische verruiming zijn een voordeel, maar aan de andere kant kunnen felle zonnestralen makkelijker binnen dringen.

De bescherming tegen zon en insecten die de SonniBoy biedt is DE ideale aanvulling voor auto's met airco. Bij auto's zonder airco is het een niet meer weg te denken oplossing tegen de zon en hitte. De verkrijgbare alternatieven bedekken meestal maar een gedeelte van het raam. De SonniBoy wordt gemaakt op de exacte binnenmaat van het raam en bedekt dus het gehele raamoppervlak. Met een speciaal daarvoor ontwikkeld klemsysteem wordt het zonnescherm tegen de raamstijl bevestigd. Het zonnescherm blijft bij het openen van het raam op zijn plaats en behoudt dus zijn beschermende functie. Het raam kan gewoon open. Zelfs bij een geheel open raam hebben zonnestralen en insecten geen kans om binnen te dringen.

Ondanks de bescherming tegen de felle zon is het zicht naar buiten bijzonder helder. Voor nieuwsgierige blikken is het zicht naar binnen beperkt door de speciaal geweven doekstructuur. De SonniBoy is gemakkelijk zelf aan te brengen en is leverbaar voor meerdere automerken. Met een minimale inspanning kan de autobezitter zijn SonniBoy installeren. De bevestigings klemmen worden zonder te boren achter het afdekrubber van de ramen geklemd. 

Afhankelijk van het type auto is er SonniBoy voor de ruiten van de achterdeuren, zijruiten achter en de achterruit.

Er is al een SonniBoy v.a. €. 96,00

Klik op SonniBoy Foto's voor een foto overzicht.

Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
SonniBoy-Fotos SonniBoy Foto's

96,00
Per set vanaf


 
Autovoordeelwinkel.nl is onderdeel van:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR ZEVENHUIZEN
079-5931658

Onze andere webwinkels:

www.dakdragerwinkel.nl
www.sneeuwkettingenwinkel.nl
www.eropuitverhuur.nl
www.remenko-elektrischefietsen.nl
© 2007-2018 autovoordeelwinkel.nl
REMENKO Automotive


 
 
 
Showroom:

Openingstijden
Routebeschrijving
Onze merken
Thule Winkel
United Carshops
 
Inbouwstation:

United Installers
Producten
Onze Monteurs


Autovoordeelwinkel.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Lees meer op onze cookiepagina.