Bumperbescherming Tesla kopen?

Autovoordeelwinkel.nl levert auto specifieke bumperbescherming voor uw Tesla. De bumperfolie's worden op maat gesneden en hebben een perfecte pasvorm voor uw Tesla. Bekijk onderstaand ons aanbod met bumperbescherming voor de achterbumper van diverse Tesla modellen.

 

Bumperbescherming voor verschillende Tesla modellen

Autovoordeelwinkel.nl heeft als bumperbescherming keuze uit 2 soorten beschermfolie. Deze beschermfolie leveren wij voor diverse Tesla modellen. Zo vindt u bij ons ook de beschermfolie voor de achterbumper van de Tesla Model 3 vanaf bouwjaar 2018. De beschermfolie wordt op maat gesneden op basis van de afmetingen van de achterbumper. 
 

Bumperfolie Tesla plakken

De Tesla bumperbescherming wordt als complete kit geleverd. Zo ontvangt u de beschermfolie zelf, 100ml applicatievloeistof, een montage-squeegee en een duidelijke handleiding. Hierdoor is de montage goed zelf uit te voeren.

Wilt u de folie liever laten monteren dan verwelkomen we u graag in onze werkplaats in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Neem wel altijd eerst contact met ons op, om een afspraak te maken voor de montage van de Tesla beschermfolie.

Bumperbescherming Tesla kopen? Autovoordeelwinkel.nl